Consiliul ASF a avizat mai multe numiri la societăți de asigurare și administrare a fondurilor de pensii private

Date:

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) a avizat, miercuri, mai multe numiri în cadrul unor societăți de asigurări și de administrare a fondurilor de pensii private, precum și măsuri privind cadrul de funcționare a piețelor financiare nebancare supravegheate – asigurări și piața de capital și pensii private, potrivit unui comunicat de presă al instituției, transmis AGERPRES.

De asemenea, în ceea ce privește segmentul de autorizare/avizare, membrii Consiliului ASF au fost de acord ca Judit Agnes Havasi să preia un nou mandat în calitate de membru și președinte al Consiliului de Supraveghere la societatea Omniasig Vienna Insurance Group S.A. potrivit sursei amintite.

Totodată, Thomas Herbert Schollkopf va continua un nou mandat în funcția de președinte al Consiliului de Supraveghere la societatea Ergo Asigurari de Viață S.A., iar Alina – Cecilia Andreescu a fost avizată în calitate de înlocuitor al directorului general al BRD Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.. ASF este autoritatea națională, înființată în anul 2013 prin OUG 93/ 2012 aprobată prin Legea 113/ 2013, pentru reglementarea și supravegherea piețelor asigurărilor, a pensiilor private, precum și a pieței de capital, trei sectoare care însumează peste 10 milioane de participanți.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Rata şomajului în județul Ilfov în iunie 2024

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov...

Fonduri prin platforma Seedblink, pentru elevi din școli și licee

Platforma educațională digitală Spark Generation, din Cluj-Napoca, anunță că...

Împrumut Garanti BBVA Leasing de la BERD, în sprijinul IMM-urilor

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA...