Fundația Alexandrion organizează cea de-a doua ediție a Dezbaterilor de la Sinaia

Date:

București, 22 Octombrie 2018 – Cea de- a doua ediție a Dezbaterilor de la Sinaia organizate de  Fundația Alexandrion,  se va desfășura în zilele de 26-27 octombrie 2018, la Hotelul New Montana din Sinaia.

Tema ediției este „Economia Estului. Postausteritatea și perspectivele”.

 

Scopul sistemului de dezbateri organizat la Sinaia de către Fundația Alexandrion este să asigure cadrul optim pentru dezbaterea pe podium a temelor de importanță crucială de pe agenda actualității, cu participarea unor specialiști de vârf în tema pusă în discuție. Se dă expresie diversității de abordări din viața reală și se încurajează căutarea cooperativă a soluțiilor în interes public.

 

Prima ediție a Dezbaterilor de la Sinaia a avut loc în martie 2018, cu tema „Statul de drept. Premise, condiții, funcționare”. Lucrările primei ediții au fost tipărite sub acest titlu de către Editura Meteor (București) și sunt accesibile publicului interesat.

 

La ediția a 2-a a Dezbaterilor de la Sinaia sunt invitați economiști și decidenți economici de largă notorietate din România și din alte țări ale Uniunii Europene, precum și din afara Europei, personalități de succes, actuali și foști miniștrii ai economiei, directori, manageri de firme și bănci, profesori universitari, lideri ai sindicatelor, edituri și publicații de specialitate. Reuniunile sunt deschise publicului.

 

Prof. univ. dr. Andrei Marga

Vicepreșeinte al Fundației  Alexandrion

 

 

#####

Despre Fundația Alexandrion

Fundația Alexandrion a fost înființată ca urmare a numeroaselor activităţi sociale desfăşurate de firmele din cadrul Alexandrion Group. Astfel, proiectele de responsabilitate socială ale companiei au fost preluate şi au început să fie desfăşurate sub umbrela Fundaţiei Alexandrion de peste 20 de ani.

De-a lungul timpului, Fundaţia şi-a pus amprenta și în susţinerea performanţelor sportului românesc. Trofeele Alexandrion, care onorează performanța internațională a sportivilor români, au avut în 2018 cea de-a treia ediție. Fundația a fost alături de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român la Olimpiadele din 2004 de la Atena, din 2008 de la Beijing şi din 2012 de la Londra. Sprijinul acordat s-a concretizat în crearea unor condiţii de pregătire de înalt nivel care să le permită tinerilor sportivi obţinerea unor rezultate cât mai bune. Totodată a fost promovat un stil de viaţă sănătos, în care sportul ocupă un loc important.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate