ING Bank lansează un credit instant cu buletinul destinat firmelor mici

Date:

ING Bank a venit cu o linie de credit instant pentru persoanele juridice cu cifra de afaceri de până la 9 milioane de lei, conform Profit.ro. Clienții băncii au nevoie doar de buletin și pot obține aprobarea și punerea la dispoziție a unei sume de până la 350.000 de lei în doar câteva minute, potrivit oficialilor băncii. În mod uzual, procesul de acordare a unui credit durează o săptămână, până la 10 zile, spune Maria Cenușă, oficial ING Bank, responsabil cu linia de afaceri dedicată micro-companiilor. “Cu orice document solicitat clientului introduc o posibilitate de eroare de 30%”, spune ea.

De asemenea, banca solicită un comision de acordare de 1% și mai cere și un comision de administrare, în funcție de client, dar nu solicită comision pentru neutilizarea liniei. Linia de credit nu implică garanții reale, fiind garantată cu ipotecă asupra conturilor la ING și garanția personală a acționarului (fideiusiune), potrivit sursei citate.

ING a intrat în 2012 pe piața creditelor pentru IMM, mai târziu decât restul băncilor, care au și avut de suferit de pe urma creditării acestei categorii, cu o rată a creditelor neperformante de circa 50% în timpul crizei.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Abonamentele Netflix bazate pe reclame sunt profitabile

Netflix este incontestabil numărul unu în sectorul divertismentului. Cele...

Consiliul Național al IMM susține orientările politice ale Ursulei von der Leyen

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...