LEADER TEAM BROKER – PARTENERIAT EXCLUSIV CU AXA GLOBAL HEALTHCARE ÎN ROMÂNIA

Date:

Compania Leader Team Broker, una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj din România, a încheiat parteneriatul exclusiv cu liderul mondial în asigurari de sanatate private internationale Axa Global Healthcare. Prin parteneriatul exclusiv, produsele de sănătate Axa vor fi disponibile pentru brokeri și persoane fizice prin Leader Team, în România.

La eveniment de lansare a parteneriatului au luat parte personalități din domeniul asigurărilor de sănătate precum: Răzvan Rusu – General Director & Founder Leader Team Broker, Neil McGregor – Chairman, British Romanian Chamber of Commerce, Dorel Duță – Președinte UNSICAR – Uniunea Națională a Societăților de Intermediere și Consultanță în Asigurări din România, Doctor Sandra Alexiu – Președinte al Societății Naționale de Medicina Familiei și Simon Bean – International Business Development Manager al AXA Global Healthcare.

„Pentru noi, acest parteneriat este atât o realizare, cât și o încununare a eforturilor noastre de extindere la nivel internațional. Acum le putem oferi clienților noștri acces la asigurările internaționale de sănătate AXA ceea ce este un pas important pentru noi. De asemenea, faptul că am devenit punctul de legătură pentru brokerii locali este o recunoaștere a capacităților și a expertizei noastre. Este un moment cheie pentru echipa noastră care a muncit foarte mult pentru a ajunge aici”, a declarat Răzvan Rusu, CEO și fondator Leader Team Broker.

Cu o experiență internațională puternică și o echipă profesionistă, Leader Team se va ocupa de orice solicitare a companiilor locale de brokeraj, pentru a distribui planurile de asigurări medicale AXA.

Totodată, Simon Bean – International Business Development Manager al AXA Global Healthcarea subliniat că planurile pe care le are AXA la nivel international reprezintă dorința de a se extinde la nivel global: “Avem pachete în funcție de preferințele oricărui tip de client în funcție de nevoi”. Acest parteneriat îi permite echipei Leader Team să le ofere clienților săi o gamă largă de beneficii, de la un serviciu de medicină virtuală care funcționează neîntrerupt, la servicii de second opinion, gestionarea cazurilor complexe, până la evacuare în caz de urgențe medicale, printre multe altele.

 

***

DESPRE AXA GLOBAL HEALTHCARE | AXA a protejat nevoile de asistență medicală ale clienților cu mobilitate globală timp de peste 50 de ani. Oferind asigurări de sănătate internaționale companiilor și persoanelor fizice, produsele AXA sunt disponibile în peste 190 de țări. Compania AXA Global Health face parte din AXA Group, cea mai mare companie de asigurări la nivel mondial, cu birouri în 61 de țări, 105 milioane de clienți la nivel global și 171.000 de angajați.

DESPRE LEADER TEAM BROKER DE ASIGURARE – Fondată în anul 2007 Leader Team Broker este o companie românească cu o echipă formată din 35 de angajați și parteneri, și birouri în București, Brașov, Deva, Oradea, Satu Mare, Bacău. Leader Team este recunoscută ca una dintre cele mai inovatoare companii de brokeraj de asigurari din România, cu produse unice de cyber security, produse pentru aviație, industria navală, energie, sănătate și proiecte speciale cum sunt UEFA Champions League Romania (2012), White Sensation Romania (2012), The Human Body (2013). În anul 2017 compania a primit premiul ‘Cel mai creativ Broker de asigurare din România’, oferit de Media XPrimm, iar în anul 2019 a primit premiul pentru Inovație și Digitalizare, fiind singura companie de brokeraj din România care a folosit tehnologia RPA pentru operațiunile financiare repetitive. La finalul anului 2018, Leader Team Broker a raportat prime subscrise în valoare de 5 milioane de euro. Visit us at https://leaderteam.ro/axa/.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea unei noi game de PC-uri Maguay

Compania Maguay, caracterizată drept „cea mai veche companie...

Ziua Silvicultorului, marcată de Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația...

CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

MET România, 15 ani de activitate pe piața locală de energie

Compania MET România, parte a grupului elvețian MET,...