Tremend, al patrulea an în top FT 1000 cele mai dinamice companii din Europa

Date:

Compania Tremend Software Consulting, furnizor de servicii de software engineering și consultanță, se situează pentru al patrulea an consecutiv în top FT 1000 al companiilor din Europa cu cea mai rapidă creștere a veniturilor, realizat de Financial Times și Statista. Tremend a înregistrat o evoluție a veniturilor de 335,6%, consolidându-și poziția printre jucătorii de profil din Europa.  

 Marius Hanganu (foto), cofondator și managing partner al companiei Tremend, subliniază: „Ne bucurăm să fim pentru al patrulea an consecutiv în topul celor mai dinamice companii din Europa. Prezența în FT1000 ne onorează și este o recunoaștere la nivel internațional a evoluției companiei și a competitivității în industria cu cea mai mare dinamică – cea de tehnologie”.

Creșterea realizată este caracterizată de autorii ei prin„cultura organizațională, strategia client centric, alianțele strategice încheiate în ultimii ani, precum și adoptarea rapidă a tehnologiilor emergente precum Artificial Intelligence, Machine Learning, IoT, Microservices, Big Data și blockchain.Evoluția dinamică a însemnat o extindere accelerată a echipei Tremend, care în prezent depășește 350 de ingineri software, precum și o investiție în programe de specializare și învățare experimentală. Pentru a susține creșterea cererii de soluții software complexe și expertiză în tehnologii emergente, compania a deschis un nou sediu în Brașov, care contribuie la dezvoltarea de proiecte pentru clienți globali din domenii precum telecom, bancar, retail, media, industria auto”.Tremend accentuează că „recentele parteneriate cu Salesforce, Mastercard și Microsoft au contribuit la creșterea cu 55% a cifrei de afaceri în 2019. Implementările Salesforce au adus clienților Tremend angajați în transformare digitală, atât o creștere semnificativă a afacerii, cât și inovație și o experiență digitală inegalabilă, centrată pe clientul final. Colaborarea cu Mastercard a dinamizat sectorul financiar-bancar prin introducerea tehnologiilor actuale, în timp ce prin parteneriatul cu Microsoft, Tremend oferă soluții în sectorul financiar, IoT și AI, bazate pe Microsoft Cognitive Services”.

În ediția actuală a topului FT 1000 al companiilor din Europa cu cel mai alert ritm de creștere din regiune pe o perioadă de până la patru ani, se regăsesc 11 companii din România, dintre care cinci, din industria IT.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Restart Energy finalizează o centrală solară pentru compania Romtextil cu o valoare de peste jumătate de milion de euro

Restart Energy a finalizat construcția și instalarea unui sistem...

Proiecte de antreprenoriat social pentru combaterea șomajului

Workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, parte a proiectului educațional...

Finanțări de 500.000 de euro prin programul Start ONG  

Programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat...