Factori de corecție ai prețului acțiunilor EL COTE și TTS în indicii Total Return începând cu 24 mai

Date:

Bursa de Valori Bucuresti (BVB) informeaza ca incepand cu data de 24 mai 2022:

  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,054217.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,051367.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania CONPET S.A. (COTE), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,103289.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania CONPET S.A. (COTE), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,097621.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma bruta) distribuite de compania TRANSPORT TRADE SERVICES S.A. (TTS), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TR si BET-XT-TR va avea valoarea de 1,034383.
  • factorul de corectie a pretului, ci,T corespunzator dividendelor (in suma neta) distribuite de compania TRANSPORT TRADE SERVICES S.A. (TTS), care va fi luat in calcul la nivelul indicilor BET-TRN si BET-XT-TRN va avea valoarea de 1,032608.

Valoarea factorilor de corectie a pretului ci,T corespunzatori actiunilor EL, COTE si TTS a fost determinata in conformitate cu prevederile art. 4.2.4 din manualul indicilor BET-TR, BET-TRN, BET-XT-TR si BET-XT-TRN.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Promelek XXI mizează pe un avans cu 25% al business-ului pe segmentul soluțiilor de energie regenerabilă

În contextul unui interes global crescut pentru soluții de...

Alfa Software: venituri cu 30,7% mai mari în 2023, profitul net crește cu 43,3% 

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de...

Studiu BCG: Procentul românilor care caută activ de lucru în străinătate scade semnificativ

Doar 8% dintre români căuta activ un loc de...

STUDIU: 70% dintre români cunosc cazuri de violență domestică, însă doar 4% au anunțat autoritățile

Românii condamnă ferm agresiunile fizice, dar sunt mai indulgenți...