2000 de Euro pentru o zi de programare

Date:

150+ de participanți concurează la hackathonul DevHacks din București

DevHacks, maratonul de programare organizat de Catalyst Solutions, revine după doi ani de pandemie, în format fizic. Hackathonul se va desfășura pe o durată de 24 de ore, pe 19 și 20 noiembrie, la NORD Events Center by Globalworth Pipera.  Developerii, designerii și freelancerii au șansa de a-și  testa limite și de a-și aprofunda cunoștințele în programare, sub îndrumarea experților invitați la eveniment. Cele 5 provocări lansate anul acesta sunt: Climate Change, Smart Cities, Health, IOT in Automotive și Digital Transformation. Fiecare temă va avea 3 echipe câștigătoare, care vor obține sume între 500 și 2.000 Euro. 

„Let’s Hack Together for a Better Tomorrow” este sloganul hackathonului DevHacks, unde sunt așteptați peste 150 de participanți împarțiți în 40 de echipe.  Din cele 40 de echipe vor fi alese 15 castigatoare si vor avea sansa sa primeasca premiile in bani. Pasionații de programare, indiferent de stagiul lor profesional sunt așteptati să își testeze limitele și să contribuie prin rezultatul final la o schimbare în societate. Pe parcursul celor 24 de ore, participanții se vor conecta cu profesioniștii și cu o rețea întreagă de pasionați din domeniul IT. Schimbare, codare și contribuție la o schimbare sunt cuvintele cheie ale ediției fizice din 2022. 

În cadrul hackathonului participanții vor avea ocazia să le adreseze direct întrebări și curiozități experților din domeniu. În plus, competiția se va derula în echipe de câte 2, maximum 5 persoane, ceea ce le va aduce un plus de motivație și creativitate pentru provocările lansate:  Climate Change, Smart Cities, Health, IoT in Automotive și Digital Transformation. Fiecare temă va avea o echipă de mentori și jurați, reprezentanți ai companiilor partenere, printre care se numără:

  • Climate Change Hackathon powered by Systematic
  • Smart Cities Hackathon powered by N-Able
  • Health Hackathon powered by MassMutual Romania
  • IOT in Automotive Hackathon powered by HARMAN
  • Digital Transformation Hackathon powered by Metro.Digital

Mai multe detalii despre provocări pot fi găsite pe www.devhacks.devtalks.ro 

Ziua hackathonului va începe la ora 09:00 cu o serie de discuții, clarificari și networking. Participanților li se vor prezenta cele 5 provocări menționate, iar competiția propriu-zisă va începe la ora 12:00. 

Cele 24 de ore ale hackathonului DevHacks înseamnă chiar mai mult decât programare și întâlnirea cu profesioniștii. Este despre șansa de a dovedi că ideea echipei voastre poate aduce cu adevărat o  schimbare. Codezi și ajuți societatea din care facem toti parte să devină un loc mai bun. Fie că tema aleasa este din zona „Climate Change”, fie din Smart Cities” sau alegi o altă provocare, soluțiile creative îmbinate cu performanța în programare sunt cheia spre succes!” Larisa Dima, Project Manager @DevHacks.

Pe parcursul celor 24 de ore, participanții vor coda și vor avea perioade dedicate discuțiilor cu mentorii. După 24 ore de coding, se va anunța “Stop Hacking”, iar echipele vor prezenta ceea ce au reușit să dezvolte. În urma sustinerii prezentărilor, juriul va anunta 3 echipe câștigătoare. Castigatorii pot obține premii cu valoare între 500 și 2.000 de Euro.

Atât profesioniștii în IT, cât și tinerii la început de programare au posibilitatea să se înscrie la hackathonul DevHacks, accesând acest site.

 

 

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Pădurea de Miere Nestlé, extinsă printr-o campanie națională cu premii 

NESCAFÉ® anunță că „premiază în această toamnă consumatorii printr-o...

Ziua internaţională de conştientizare a risipei alimentare!

În momentul în care merg la supermarket, mulți dintre...

ING – numărul clienților, creditarea și economisirea, în creștere pe semestrul întâi 2023

ING Bank România anunță că pe semestrul întâi din...