24 % din acțiunile Promateris, vândute către Pavăl Holding

Date:

Omul de afaceri Florin Pogonaru și Tudor Georgescu, CEO al companiei Promateris, producător român de ambalaje biodegradabile și compostabile, beneficiază de asistența firmei de avocatură Filip & Company în vânzarea a 24% din acțiuni către compania Pavăl Holding. Echipa Filip & Company, coordonată de Alexandru Bîrsan, i-a inclus pe Olga Niță (partener), Anca Bădescu (associate) și Rareș Crâșmaru (associate).

Alexandru Bîrsan(foto), partener Filip & Company: „Promateris este unul dintre campionii noștri locali în economia circulară, luptă cu schimbările climatice și este o poveste pur românească a unui grup de oameni foarte frumoși și inimoși. Intrarea Dedeman în acționariat este o continuare firească a unei povești de creștere excepționale și sunt convins că va fi una dintre investițiile lor cele mai bune. Noi ne bucurăm că am putut să ajutăm și le mulțumim clienților pentru încredere și buna colaborare – ca de obicei, a fost o experiență excelentă.”

Filip & Company reamintește că avocații firmei „au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

CEC Bank oferă credite Noua Casă

Peste 20.000 de credite cu o valoare cumulată de...

Nestlé, creștere organică de 7,2% în 2023

Grupul Nestlé anunță rezultatele proprii anuale pentru 2023, prezentând...

Strategie de sustenabilitate actualizată la Douglas

Compania Douglas și-a lansat strategia și raportul actualizat „privind...

Descoperă Viitorul Tehnologiei Aerospațiale la FAST Forum! 

Ești fascinat de misterele Universului și de miracolele ingineriei...