First Bank oferă refinanțare cu o rată a dobânzii de la 2,3% + IRCC pentru creditele ipotecare și acoperirea costurilor notariale aferente ipotecii

Date:

First Bank oferă refinanțare cu o rată a dobânzii de la 2,3% + IRCC pentru creditele ipotecare și acoperirea costurilor notariale aferente ipotecii[1].

First Bank oferă refinanțarea cu o rată a dobânzii de la doar 2,3%[2] + IRCC a creditelor ipotecare obținute la orice instituție financiară. Aceeași rată a dobânzii este acum valabilă și pentru creditele noi de investiții imobiliare acordate de First Bank.

La contractarea creditelor, banca va acoperi costurile notariale asociate ipotecii încheiate, în limita a 2.000 RON. Aceste costuri pot include:

  • eliberarea extraselor de carte funciară pentru autentificare;
  • onorariu notar pentru autentificarea contractului de ipotecă;
  • alte costuri aferente intabulării ipotecii în cartea funciară (taxe ANCPI).

„Rata la creditul ipotecar este foarte importantă în economia cheltuielilor familiei. Deși o rată mai mică este de dorit, mulți se simt descurajați de faptul că o mutare a creditului ipotecar presupune cheltuieli cu notarul. Prin această campanie, ne propunem să reducem rata actuală și, în același timp, să eliberăm clientul de grija cheltuielilor cu notarul. Așadar, propunem o dobândă foarte bună și acoperirea cheltuielilor cu contractul de ipotecă pentru refinanțările de credite ipotecare, dar și pentru creditele noi de acest tip. Reducem astfel la maximum barierele de accesare a unui credit și îi ajutăm pe clienți să economisească în plus pentru a-și îndeplini visele”, a declarat Ionuț Encescu(foto), Head of Products & Digital Innovation Hub, First Bank.

Oferta de credite pentru refinanțare și cea pentru credite noi de investiții imobiliare sunt valabile în perioada 15 martie – 30 aprilie 2022. Pentru acestea pot opta gratuit toate persoanele fizice care au vârsta minimă de 18 ani împliniți și care contractează de la First Bank un credit ipotecar sau refinanțarea unui credit ipotecar acordat de alte instituții financiare.

Persoanele eligible pot accesa un credit nou sau un credit de refinanțare în orice sucursală First Bank sau prin platforma Video Banking, prima sucursală virtuală din România. În cazul celor care aplică prin Video Banking, un specialist First Bank le va ghida, în timpul sesiunii video, în procesul de acordare a creditului, iar documentele necesare pot fi semnate online cu ajutorul semnăturii electronice, serviciu oferit gratuit de către First Bank.  

Inițierea sau programarea unei întâlniri online cu un consultant First Bank se poate face accesând acest link.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să consultați regulamentul campaniei la acest link.


[1] În limita a 2.000 RON

[2] DAE (LEI) – Variabilă. Client cu venituri încasate în conturi First Bank – este calculat pentru un credit cu valoarea de 232.500 LEI, pe o perioadă de 360 luni, cu rambursare în rate lunare egale, cu o rată a dobânzii anuale de 3.47 % (IRCC = 1.17 %, procent valabil pana la data de 31.03.2022, cu modificare trimestriala + marja fixă a băncii =2.3 %), luând în considerare valoarea comisionului de analiză, valoarea comisionului de cont curent, asigurările de viață cu valoare lunară estimativă de 26.65 LEI și de imobil cu valoare anuală estimativă de 275 LEI (pentru o valoare a garanției de 275.000 LEI), taxă evaluare imobil adus în garanție 450 LEI, taxă formalități de publicitate imobiliară 123.25 LEI și taxă înregistrare în Registrul National de Publicitate Mobiliara a garanțiilor87.60 LEI, DAE = 3.93 %.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului Forumul Energiei

Financial Intelligence organizează cea de-a șasea ediție a evenimentului...

Profitul net ajustat al Xiaomi se dublează în primul trimestru și ajunge la 6,5 miliarde RMB

Traiectorie robustă de creștere, catalizată de multipli factori  Corporația...

ASF aprobă începerea ofertei publice inițiale pentru listarea a 28,5% din capitalul JT Grup Oil la Bursa de Valori București

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat în ședința...