Burse în valoare de 200.000 de euro oferite de WU Executive Academy

Date:

WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de afaceri din Europa, anunță că „deschide sesiunea de burse de studiu în valoare de 200.000 de euro, adresate managerilor și antreprenorilor care doresc să avanseze în carieră. Bursele sunt valabile atât pentru programele EMBA din Viena, cât și pentru programul de Executive MBA Bucharest, prezent în România de peste 15 ani”. 

Organizatorii reamintesc că „Executive MBA Bucharest este cel mai important program de tip EMBA din Europa Centrală și de Est si singurul beneficiază de prestigioasa triplă acreditare internațională – EQUIS, AMBA și AACSB, deținută de mai puțin de 1% din școlile de afaceri din lume. 

Pe plan internațional, programul de EMBA al WU Executive Academy s-a clasat în top 45 al celor mai bune programe de Executive MBA din lume[1]pentru al patrulea an consecutiv. La categoria Experiență internațională, programul ocupă locul 6 mondial, locul 8 în UE și locul 4 în regiunea DACH a țărilor de limbă germană (Germania, Austria, Elveția). La categoria Progres în carieră, programul ocupă locul 15 mondial, locul 5 în UE și locul 3 în regiunea DACH. În Romania, acesta are o comunitate de peste 450 de absolvenți”.

Adriana Georgescu, Program Manager al WU Executive MBA Bucharest: „Prin acordarea burselor de studiu, ne reafirmăm angajamentul de a sprijini managerii talentați și ambițioși să beneficieze de o educație executivă de elită. Programul nostru de EMBA este conceput pentru a dezvolta calitățile esențiale pentru liderii de afaceri de astăzi, indiferent de mediu sau industrie. Acestea includ gândirea critică și strategică, abilitatea de a rezolva probleme complexe, precum și capacitatea de a conduce schimbări și de a se adapta la situații neprevăzute, într-un mediu de business caracterizat de transformări rapide și provocări globale.”

WU Executive Academy precizează că „programul va începe în luna noiembrie şi se va desfășura pe parcursul a 16 luni, în regim part-time, oferind cursanților posibilitatea de a îmbina jobul cu studiile. Acesta cuprinde 14 module, care încorporează noțiuni de management general și leadership, precum și noi domenii de interes, cum ar fi transformarea digitală, business analytics, managementul schimbării sau inovație. Cursanţii au ocazia să lucreze cu profesori de renume internațional de la WU și alte universități de afaceri de elită din întreaga lume, printre care IE, IESE (Spania), Frankfurt School of Finance & Management (Germania) sau Carlson School of Management (USA).   

De asemenea, programul include trei module internaționale, desfășurate în Austria și SUA, ce oferă studenților ocazia de a interacționa cu manageri din companii diverse, aflate în perioade de tranziție sau într-o fază de globalizare a business-ului. Structura cursurilor este axată în proporție de peste 80% pe latura practică, prin studii de caz internaționale de actualitate și tehnica de curs care încurajează interacțiunea între studenți și alumni.

Studenții WU EMBA Bucharest provin dintr-o varietate de industrii, pe primele locuri fiind IT-ul, domeniul financiar și de asigurări, construcții/inginerie, comerț și energie. Acestea sunt urmate de domenii precum FMCG, farmaceutic, producție, sectorul guvernamental și ONG-uri, publicitate/market research și sănătate. Studenții au o medie de vârstă de 38 de ani, 16 ani de experiență profesională și 7 ani de experiență în leadership. În ceea ce privește distribuția pe genuri în ultima clasă, raportul bărbați/femei este egal, 50%-50%”.

WU Executive Academy este definite ca „parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena (WU), cea mai mare universitate de business din Europa și a doua cea mai bună universitate din țările vorbitoare de limbă germană. WU se bucură de mai bine de 100 de ani de o reputație excepțională în calitate de furnizor de educație în domeniul managerial. Portofoliul educațional al WU Executive Academy include de la programe de EMBA, Master of Laws, la certificări universitare, programe corporate, dar și diverse seminarii, fiind unul dintre principalii furnizori de educație executivă din Europa Centrală și de Est”.   


[1] Conform Financial Times EMBA Ranking 2023

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...

Calm pe piața cripto după halvingul Bitcoin

Mișcările de pe piața cripto au fost destul de...

Finanțarea companiilor

| de Laurențiu Stan, consultant financiar (foto)