Admitere în ciclul de master la UNATC

Date:

Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București organizează admitere în ciclul de master la Facultatea de Film și la Facultatea de Teatru. Înscrierile au loc în perioada 10-11 septembrie.

La Facultatea de Film, noutatea o reprezintă programul Art of game desig, domeniul de studiu Cinematografie și media, ciclul II master, cu predare în limba engleză. După cum anunţă organizatorii, „se pot înscrie  în concurs licenţiaţi ai facultăţilor de profil sau din domeniile design, arte plastice, animaţie, muzică, arhitectură, informatică, inginerie.  Candidaţii vor prezenta un Curriculum Vitae (în 3 exemplare); un portofoliu cu lucrări/ proiecte relevante în domeniul Game Design (pot fi şi reprezentaţii live, instalaţii, filme, software sau orice altă lucrare cu conţinut relevant); o scurtă descriere, în scris, a unei lucrări/unui proiect din portofoliu şi a proceselor creative specifice acesteia (în 3 exemplare).  În lipsa portofoliului, candidaţii pot depune un eseu de 1.500-2.000 cuvinte prin care motivează interesul pentru studii în domeniul Game Design (3 exemplare)”.

Examenul de admitere conţine: „Proba 1 – oral. Interviu pe baza CV-ului depus de candidat. Prezentarea portofoliului și explicarea mijloacelor tehnice și estetice folosite/susținerea eseului de motivare. Proba 2 – practic. Prezentarea abilităților de lucru în medii software specifice, la alegerea candidatului. Datele pentru susținerea probelor vor fi anunțate la înscriere”.

Tot la Facultatea de Film, se organizează examen de admitere pentru programe de studii din domeniul Ci nematografie și media: Arta imaginii de film, Arta montajului de film, Arta regiei de film, Arta sunetului de film, Film de animaţie, Filmologie, Producţie de film, Scenaristică. De asemenea se desfăşoară programe de studii cu predare în limba engleză, înființate în 2017: Documentary Film, New Media Design, Interactive Technologies for Performing and Media Arts (în colaborare cu CINETic).

La Facultatea de Teatru, admiterea se organizează la programe de studii din domeniul Teatru și artele spectacolului: Arta actorului, Arta regizorului de teatru, Arta scenografului, Arta coregrafică, Design, lumină şi sunet în artele spectacolului, Coregrafie şi performanţă în dans, Pedagogie teatrală, Scriere dramatică, Teatrologie-management şi marketing cultural, Teatru de animaţie,Tehnologii digitale în spectacolul contemporan, Art-terapie prin teatru şi artele spectacolului.

Susținerea examenului de admitere pentru ambele facultăți va avea loc în perioada 13-18 septembrie.

Detaliile despre toate  programele de studii, metodologia de admitere și calendarul admiterii, pe www.unatc.ro/admitere sau la sediul universității, din str. Matei Voievod nr. 75-77, București.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

PORR România – partener principal în cadrul EBcon 2024, prima conferința internațională de Employer Branding din România  

EBcon, prima conferinţă internaţională de Employer Branding din România,...

SeedBlink devine o platformă all-in-one pentru investiții și equity management, transformând deținerea de acțiuni în sectorul tehnologic european

SeedBlink, companie specializată în investiții în domeniul tehnologic european,...

Clifford Chance Badea a asistat Premier Energy la listarea pe Bursa de Valori București, o tranzacție de aproape 700 milioane lei 

O echipă multijurisdicțională de avocați Clifford Chance din București,...