Admiterea 2018 la Universitate din București 

Date:

Universitatea din București anunţă peste 7400 de locuri la buget pentru admiterea din acest an în ciclurile de licență și master. Înscrierile se fac în perioada  6-26 iulie 2018. Data limită de afișare a rezultatelor este 29 iulie 2018. Fiecare facultate îşi încadrează calendarul de admitere în perioada menționată.

Pentru licență, sunt disponibile 4250 de locuri bugetate: Facultatea de Limbi și Literaturi Străine – 446, Facultatea de Chimie – 134, Facultatea de Filosofie – 98, Facultatea de Fizică – 129, Facultatea de Drept – 273, Facultatea de Istorie – 185, Facultatea de Litere – 464 etc.

Pentru master, sunt disponibile 2865 de locuri bugetate: Facultatea de Sociologie și Asistență Socială – 345, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării – 130, Facultatea de Litere – 259, Facultatea de Geografie – a 257, Facultatea de Matematică și Informatică – 181, Facultatea de Administrație și Afaceri – 181 etc.

Pentru doctorat, înscrierile se fac în perioada 3-20 septembrie 2018. Sunt 288 de locuri bugetate, dintre care 144 cu bursă.

Candidaților la admitere, Universitatea din București le oferă cazare gratuită în căminul „Leu C”, în limita locurilor disponibile, pentru trei nopți. Cazarea va fi posibilă în baza prezentării la administrația căminului a legitimației de concurs și a actului de identitate.

Calendarul, numărul de locuri, situația înscrierilor, pe pagina de Facebook a Universității din București (https://bit.ly/2vQna58), website-urile UniBuc.ro, www.admitere.unibuc.ro şi ale facultăților.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

PORR România – partener principal în cadrul EBcon 2024, prima conferința internațională de Employer Branding din România  

EBcon, prima conferinţă internaţională de Employer Branding din România,...

SeedBlink devine o platformă all-in-one pentru investiții și equity management, transformând deținerea de acțiuni în sectorul tehnologic european

SeedBlink, companie specializată în investiții în domeniul tehnologic european,...

Clifford Chance Badea a asistat Premier Energy la listarea pe Bursa de Valori București, o tranzacție de aproape 700 milioane lei 

O echipă multijurisdicțională de avocați Clifford Chance din București,...