AHK România, sediu nou în Hotspot Workhub

Date:

AHK România – Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și-a inaugurat noul birou în cadrul Hotspot Workhub, definit ca „un spațiu de coworking complet nou, generos și inovativ„, cu sublinierea că„Hotspot este o marcă a specialistului în domeniul imobiliar REC Partners GmbH și oferă în inima Bucureștiului, într-una din cele mai noi clădiri de birouri, pe o suprafață de 2000 mp, o combinație de calitate și flexibilitate pentru birouri open space, săli de conferințe high-tech și spații pentru evenimente”.Tudor Popp, cofondator al Hotspot, apreciază că „prin decizia de a se muta în Hotspot, AHK România dă un semnal clar în ce privește noua ei strategie, situându-se într-un mediu de coworking flexibil, care susține schimbul de idei și informații”.

Evenimentul inaugural (foto AHK) a reunit numeroși oaspeți din mediul economic și politic.În context, ambasadorul Germaniei la București, Cord Meier-Klodt, a subliniat: „România oferă o scenă vie pentru start-up-uri și tocmai în acest domeniu există potențial imens pentru companiile germane. Noi concepte de muncă se dezvoltă, așa cum se întâmplă în spațiul de coworking Hotspot”.

Sebastian Metz, directorul general al AHK România: „Ne dorim să creăm un nou nivel de comunitate pentru angajații și membrii noștri. Vrem să devenim mai inovativi, mai moderni, dorim să dezvoltăm noi forme de networking și să deschidem mai mult comunitatea noastră. Toate acestea sunt posibile în noul spațiu de birouri”.

Aprecieri asupra funcționalității și deschiderilor creative asigurate de noul spațiu au exprimat și Freya Lemcke, reprezentanta Uniunii Camerelor de Comerț și Industrie pe lângă UE de la Bruxelles și Dragoș Anastasiu, președintele AHK România.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Provocările Fiscale în Sectorul Petrolului și Gazelor Naturale din România

de Tănase Stamule decanul Facultății de Administrarea...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...