AJOFM Ilfov organizează o bursă a locurilor de muncă

Date:

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Ilfov organizează Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, pe 20 octombrie 2017, începând cu ora 09.00, la Colegiul Economic „Viilor” din Şoseaua Viilor, nr.38, sector 5, Bucureşti. Pregătirile au început, după cum ne informează Corina Florentina Preda, purtătorul de cuvânt al AJOFM Ilfov. Evenimentul are obiectivul de „a oferi posibilitatea tuturor absolvenților instituțiilor de învățământ (dar și altor persoane aflate în căutarea unui loc de muncă), care își oferă forța de muncă, de a se întâlni în mod direct, faţă în faţă, cu angajatorii și de a purta discuții preliminare înaintea interviului propriu-zis (concurs, probă de lucru), având în vedere și măsurile de stimulare ce se pot acorda agenților economici pentru angajarea diferitelor categorii de persoane, prevăzute de Legea nr 76/2002, cu modificările și completările ulterioare”. Solicitanţii vor avea la dispoziţie „materiale publicitare, invitații de participare, chestionare pentru solicitanții de locuri de muncă și angajatori, catalogul agenților economici participanți”.

Agenții economici care au locuri de muncă vacante sunt aşteptati la acțiune, prin confirmarea participării și anunţarea ofertelor la sediul AJOFM Ilfov, pe e-mail (ajofm@if.anofm.ro) sau pe fax 021.332.37.08. Informații suplimentare pot fi obținute de la sediul AJOFM  Ilfov, strada Ruginoasa, nr.4, sector 4, București, tel. 021.332.37.08/105 sau 0785.280.308.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

TikTok actualizează sistemul de evaluare a conturilor

TikTok este o platformă de divertisment susținută de creativitatea,...

Colliers: 2022, cel mai bun an din ultimii 15 pentru piața de investiții din România

Tranzacțiile au depășit 1,25 miliarde de euro, capitalul românesc...

Cum facem posibilă victoria Ucrainei

| de Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene.

Studiu: Oamenii devin mai precauți atunci când fac cumpărături, iar achizițiile spontane devin din ce în ce mai rare

Starcom România lansează cea de-a noua ediție a compendiumului...