Altex facilitează accesul la tehnologie şi în Buzău

Date:

Preocupat să faciliteze accesul clienților la tehnologie, Altex România își redeschide pe 8 august 2019 magazinul în noua aripă din Aurora Shopping Mall din Buzău, Bulevardul Unirii nr. 232 (intrarea dinspre Kaufland).

Directorul comercial Edvin Abdulachim subliniază: „Altex este mereu centrat pe nevoile clienților noștri și pe găsirea celor mai avantajoase soluții pentru ei. Astfel, investim constant în extinderea și remodelara magazinelor noastre pentru a oferi o experiență tot mai bună de cumpărare, oferind simplu și rapid, accesul la noi tehnologii, produse și servicii care pot îmbunătăți viața clienților. Pe lângă cel mai mic preț din România la întreaga gamă de produse, garantat prin rambursarea de două ori a diferenței, investiția de peste două milioane euro făcută pentru mutarea magazinului Altex în noua aripă a mallului din Buzău oferă acces la servicii de consultanță la raft de la cei 33 de angajați ai magazinului, la livrare până la ușa clientului, la ridicarea produselor vechi, la finanațare instant în magazin.”

Raul Filip, director de achiziții la Altex România, se referă la ofertele exclusive din primele zile de la deschidere: „Noul magazin Altex din Buzau își va surprinde clienții nu doar prin varietatea gamei și calitatea serviciilor. Special pentru evenimentul de deschidere am pregatit reduceri importante: mașină  de spălat Beko 8 kg, A+++, cu reducere de 600 de lei, televizor cu diagonala de 80 de cm, la doar 449 de lei, televizor Samsung UHD cu diagonala de 139 de cm cu 600 de lei reducere, la doar 1599 de lei, anvelopă de vară Tigar la doar 98 de lei, telefon Samsung Galaxy S9 cu 1000 de lei reducere, la doar 1699 de lei, laptop 15,6” cu processor Intel la doar 896 de lei, aspirator Samsung la doar 196 lei, cu 60% reducere, tigaie Tefal la doar 19,9 lei, expresor automat Philips cu 50% reducere, la doar 1249 de lei .Toate promoțiile speciale pot fi găsite în catalogul de redeschidere, valabil în perioada 8-11 august 2019, în limita stocului disponibil”.

Se adaugă facilitatea oferită de integrarea biroului Credex în noul magazin, încât clienții din Buzău au acces, fără niciun comision de intermediere, la cele mai bune oferte la credite de nevoi personale de la toate băncile partenere, precum și la alte soluții de finanțare instant, adaptate nevoilor lor: credite de consum, credite de nevoi personale, credite ipotecare și servicii de asigurări. Se adaugă service-ul şi consilierea de specialitate pe toată durata de programului zilnic de funcţionare (10.00-22.00).

Totodată, noul magazin Altex din Buzău reprezintă o contribuţie la protejarea mediului, dovadă că are sistem de iliuminare cu LED, cu eficiență energetică sporită, pompe de căldură cu consum redus de energie și va avea o infrastructură nouă de reciclare pentru multiple tipuri de ambalaje.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...