Compania de vânzări directe Amway (considerată numărul 1 în lume) face o donație de 66.000 dolari către Societatea Națională de Cruce Roșie din România. Prin campania „Reușim împreună”, distribuitori, clienți și angajați au strâns 500.000 de euro din vânzarea măștilor de protecție, cu mesajul: „Protejează-te. Protejează-i pe cei dragi. Și ajută comunitățile noastre”. Amway a răspuns crizei Covid-19 punând la vânzare un pachet de 50 de măști de unică folosință, cu 3 straturi și 98% eficiență de filtrare bacteriană. Amway a completat suma strânsă, donația totală ajungând la 1 milion de euro. 

Melodie Nakhle, Managing Director – Europa, Africa de Sud, Australia și Noua Zeelandă: „La Amway, ducem misiunea de a ajuta oamenii să ducă o viață mai bună dincolo de oportunitatea de afacere și dincolo de produse. Reușim să avem rezultate globale oferind putere oamenilor să ducă o viață mai sănătoasă. În conformitate cu valorile noastre, încurajăm distribuitorii Amway și angajații noștri să sprijine fundațiile caritabile și organizațiile care reflectă pasiunile lor și care au un impact puternic asupra comunităților locale”.

Milionul de euro va fi donat fundațiilor de caritate și organizațiilor locale din intreaga Europă. Pentru România suma strânsă este de 66.000 dolari și a fost donată către Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

Ioan Silviu Lefter, directorul general al Crucii Roșii Române: „Am fost impresionați de mobilizarea Amway în campania Reușim împreună. Încă o dată oamenii au înțeles că fiecare dintre noi poate contribui, că pandemia nu s-a terminat și este nevoie în continuare de sprijin. Suntem onorați să avem alături de noi parteneri implicați în problemele comunității. Le mulțumim pentru tot sprijinul și îi asigurăm că fondurile colectate vor fi foarte utile în acest nou val al pandemiei Covid-19”.

Campania „Reușim împreună” a fost lansată în 2020 pentru a sprijini societatea în lupta cu Covid-19. Datorită donațiilor făcute prin intermediul site-urilor web din întreaga Europă, Amway a făcut o donație inițială de 135.000 de euro organizațiilor locale de sprijin. Donația suplimentară de 1 milion de euro din acest an reprezintă continuarea angajamentul Amway de a sprijini oamenii din toată Europă să ducă o viață mai bună.

DISTRIBUIȚI