Ana-Maria Nemțanu, numită în funcția de director de leasing al Hagag Development Europe 

Date:

Dezvoltatorul imobiliar Hagag Development anunță că Ana-Maria Nemțanu (foto), cu experiență de 17 ani în industria imobiliară locală, a fost numită în funcția de director de leasing.

Yithzak Hagag, cofondator și președinte al Consiliului de Administrație al Hagag Development Europe: „Ne bucurăm să îi urăm Anei Bun venit! în echipa noastră. Avem încredere că experiența și cunoștințele sale solide despre piața imobiliară locală, alături de atenția la detalii, abilitățile de negociere și capacitatea de a identifica oportunitățile de creștere pe un segment de piață atât de competitiv cum este cel comercial, vor conduce la dezvoltarea și consolidarea portofoliului nostru de chiriași.”

Compania subliniază că, „în calitate de director de leasing, Ana-Maria va coordona activitățile de închiriere pentru portofoliul comercial al companiei care cuprinde în prezent o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 18.000 de metri pătrați de spații de birouri și spații comerciale, concentrându-se pe creșterea gradului de ocupare în cadrul proiectelor existente, atragerea de noi chiriași și gestionarea relațiilor cu clienții”.

Ana-Maria Nemțanu, Leasing Director al Hagag Development Europe: „Sunt încântată să mă alătur Hagag Development Europe și entuziasmată de oportunitatea de a construi, împreună cu echipa, un portofoliu de chiriași stabil și cuprinzător. Recunosc că segmentul comercial este, pentru mine, o provocare, cu precădere în această perioadă în care procesul decizional și perfectarea contractelor de închiriere au tendința de a tergiversa. Cu toate acestea, noi oferim proprietăţi premium, cu facilitați de clasă A și amplasament excelent în locații foarte bine conectate, și am încredere că poziționarea și calitatea proiectelor noastre, fie că vorbim despre spații de birouri, fie de retail, alături de serviciile pe care le oferim, sunt atributele care vor înclina balanța în favoarea Hagag, pe parcursul discuțiilor de închiriere.”

După cum arată Hagag Development, „activă pe piața imobiliară încă din anul 2007, Ana-Maria Nemțanu a coordonat, de-a lungul carierei sale, activitățile de vânzare, respectiv închiriere pentru multiple proiecte rezidențiale sau mixte din București și din țară, fiind implicată în întreg procesul de dezvoltare, de la etapele premergătoare achiziției terenului, la concept, planificare, proiectare, marketare și vânzare, și până la predarea unităților rezidențiale și/sau a spațiilor comerciale”.

Hagag Development Europe este cunoscut ca „un investitor și dezvoltator imobiliar specializat în proiecte rezidențiale și comerciale în România, listat la Bursa de Valori din Tel Aviv. Compania este implicată în achiziționarea, dezvoltarea, renovarea și administrarea a multiple clădiri sau terenuri situate în zonele centrale, semi-centrale sau în curs de dezvoltare ale Bucureștiului, fiind și primul dezvoltator de pe piața locală care a plasat și continuă să plaseze investiții semnificative în dezvoltarea segmentului de nișă al reînnoirii urbane prin reconversia clădirilor vechi, cu valoare istorică și prezență arhitecturală unică”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...