„Antreprenoriat și Digitalizare”, eveniment patronal în județul Sălaj

Date:

 Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România a organizat evenimentul „Antreprenoriat și Digitalizare”, la Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj. Organizatorii subliniază că „evenimentul a marcat constituirea la nivelul județului Sălaj a organizației patronale pentru IMM-uri, Patronatul IMM Sălaj. Astfel, în cadrul evenimentului au fost prezentate proiectele și politicile publice pentru susținerea IMM-urilor prin finanțările oferite prin intermediul fondurilor europene, naționale si regionale.

Au luat cuvântul următorii speakeri: Florin Jianu, președinte CNIPMMR; Dinu Iancu Sălajanu, președinte Consiliului Județean Sălaj; Augustin Feneșan, prim-vicepreședinte al CNIPMMR; Octavian Petric, PIMM Satu Mare; Dumitru Nancu, director general al FNGCIMM; Cristian Otgon, șef Departament specializare inteligentă, ajutor de stat și instrumente financiare inovative, Agenția de Dezvoltare Regională Nord-Vest; Cristian Răgușitu, consilier superior Politici implementare programe IMM, AIMM Cluj; moderator, Cristina Szigyarto, manager executiv Prefcon.

Florin Jianu, președintele CNIPMMR: „Salutăm constituirea la nivelul județului Sălaj a primului patronat al IMM-urilor și mulțumim Consiliului Județean Sălaj care prin persoana domnului președinte Dinu Iancu Sălăjanu și-a arătat deschiderea pentru a dialoga cu mediul antreprenorial. Așa cum CNIPMMR este parte a dialogului social tripartit și se implică activ în realizarea politicilor publice de la nivel central, venind tot timpul cu analize privind impactul acestora asupra mediului de afaceri, așa ne dorim ca și organizația noastră teritorială să fie un partener stabil și de încredere pentru autoritățile locale. Totodată, ca urmare a implicării organizațiilor noastre patronale, vedem că s-a accelerat absorbția fondurilor europene și sunt convins ca politicile publice vor continua în acest sens. Le urăm succes colegilor noștri care suntem siguri ca vor deveni un reper în mediul de afaceri din județul Salaj.” 

Foto: CNIPMMR

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...