ANUGA 2023, cel mai important târg internațional pentru industria alimentară și a băuturilor

Date:

La cel mai important târg internațional pentru industria alimentară și a băuturilor, ANUGA Meat, Köln, Germania, 7-11 octombrie 2023, compania Transavia, cel mai mare producător din industria avicolă din România, este prezentă la standul E41 din hala 9. Tema ediției din acest an, „Creștere durabilă – îndreptarea către un viitor alimentar mai durabil împreună cu industria”, este remarcată prin faptul că „se aliniază perfect cu viziunea și eforturile Transavia de a-și reduce constant amprenta ecologică, contribuind astfel la un mediu mai sănătos pentru generațiile viitoare”.

După cum subliniază Transavia, sa la ediția din acest an „constituie un instrument foarte bun pentru atragerea de noi clienți, dezvoltarea relațiilor personale la nivel profesional și de identificare a unor oportunități valoroase. Acest eveniment oferă un mediu propice pentru dezvoltarea unor noi direcții de producție, cât și pentru inițierea de discuții care, ulterior, pot evolua în noi contracte de export.

Cel mai mare producător din industria avicolă din România face în prezent exporturi zilnice, produsele sale ajungând pe mesele consumatorilor în aproape 30 de țări, între care Bulgaria, Croația,  Congo, Estonia, Franța, Germania, Grecia, Irlanda, Italia, Lituania, Malta, Marea Britanie, Olanda, Polonia, Serbia, Slovacia, Ungaria. Acest succes se datorează întregii echipe Transavia, care, de la bob la furculiță, are o contribuție importantă la siguranța și calitatea superioară și constantă a produselor oferite. Aproximativ 30% la sută din producția anuală a afacerii de familie din inima Transilvaniei merge către export, în mai multe state europene și de pe alte continente”.

Daniel Opriș, director vânzări externe Transavia: „Cel mai mare atu pe care îl avem este faptul că suntem 100% integrați, de la bob la furculiță, având mereu produse din carne de pui de cea mai înaltă calitate, sigure și savuroase. Cei aproape 20 ani de când exportăm și-au pus amprenta pozitiv și pe imaginea României ca exportator de carne de pui, care acum este apreciată în lume. Un avantaj enorm pe care îl avem noi este seriozitatea cu care onorăm contractele și deschiderea pe care o avem pentru a găsi soluții optime.

Într-o lume în continuă schimbare, în care producătorii din industria alimentară sunt într-o luptă constantă pentru o cotă cât mai mare din coșul de cumpărături al categoriei din care fac parte, trebuie să fim foarte bine informați, agili și orientați către oportunități. Trendurile se schimbă cu o viteză uluitoare, iar clienții noștri de pretutindeni sunt tot mai exigenți și informați. Participarea Transavia la ANUGA 2023 ne asigură conectarea cu cele mai recente tendințe din industrie și ne dă posibilitatea să interacționăm cu parteneri și experți de top din domeniu care se pot informa despre produsele noastre autentice, sigure, de cea mai înaltă calitate, despre modelul nostru unic de afacere în regiune, integrat 100%, de la bob la furculiță, și despre acțiunile și ambițiile noastre din sfera sustenabilității. Mizăm pe aceste aspecte pentru a accelera distribuția noastră în afara granițelor și a ne crește în viitor cota de piață la nivel internațional.” 

Theodora Popa, vicepreședinte Transavia: „La Transavia, credem că dezvoltarea economică și sustenabilitatea merg mână în mână. Suntem dedicați atât producției sigure de carne de pui de cea mai înaltă calitate, cât și respectării principiilor de afacere etică și responsabilă, de la bob la furculiță. De altfel, suntem pionieri ai industriei, atât prin investițiile masive în soluții durabile, inclusiv energie verde, cât și prin transparența pe care o arătăm, fiind singurul producător din sector care publică voluntar, încă din 2019, Rapoarte de Sustenabilitate. Suntem mândri să fim singura companie românească care și-a asumat standardele pentru a fi co-semnatară a Codului de Conduită al UE cu privire la Practicile Responsabile Comerciale și de Marketing în Sectorul Alimentar, asumându-ne astfel angajamentul de a contribui la un viitor alimentar mai durabil.” 

 

 

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

CCIR solicită urgentarea aderării României la Schengen pentru facilitarea transportului de mărfuri

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Hidroelectrica prelungește Acordul cadru cu Hidroserv

Hidroelectrica a semnat astăzi – 29 Noiembrie 2023, un...