Euler Hermes, definit ca „liderul global în asigurarea de credit comercial şi un recunoscut specialist în domeniul garanţiilor şi al colectării creanţelor”, anunță lansareaaplicației web TradeMatch(https://tradematch.eulerhermes.com/trade-match), prin care pot fiidentificate oportunitățile de export în 70 de țări, în peste 17 domenii de activitate, inclusivevaluarea oportunităților comerciale în funcție de nivelul de risc corespunzător țării, conform ratingului alcătuit de Euler Hermes. Aplicația este gratuită, ușor de accesat și reprezintă un instrument unic.

Ludovic Subran, economist-șef al Grupului Allianz și Euler Hermes:„Cu partenerul nostru Toucan Toco, am dorit să facem din TradeMatch un turn de control al comerțului mondial pentru clienții noștri, dar și pentru jurnaliști, studenți și toți jucătorii comerțului exterior. Războiul comercial nu este inevitabil. Trebuie doar să știi unde ai pus piciorul atunci când exporți”.

Baptiste Jourdan, VP Europe și co-fondator al Toucan Toco:„Suntem foarte mândri că contribuim la democratizarea datelor comerțului mondial cu Euler Hermes. Cerințele lor, seturile lor de date unice, precum și dorința lor de a pune la dispoziția tuturor poveștile au fost tocmai motivul pentru care am fondat Toucan Toco”.

Anca Nicoliță (foto), Sales Manager Euler Hermes Romania:„În contextul volumelor uriașe de date disponibile, Euler Hermes lansează Trade Match, o nouă aplicație inovatoare dezvoltată împreună cu Toucan Toco, ce combină informația și tehnologia într-o interfață unică, pusă la dispoziția companiilor interesate să-și extindă afacerile pe noi piețe și care le permite acestora să-și răspundă întrebărilor critice privind comerțul internațional”.

DISTRIBUIȚI