ASF lansează Raportul privind stabilitatea piețelor financiare nebancare –semestrul II 2020

Date:

Autoritatea de Supraveghere Financiară vă invită să participați la lansarea Raportului privind stabilitatea piețelor financiare nebancare – semestrul II 2020, eveniment ce va fi transmis live pe pagina de Facebook a Autorității azi, 9 decembrie 2020, începând cu ora 11.00. Raportul prezintă publicului o analiză a riscurilor și a potențialelor vulnerabilități cu privire la piețele financiare nebancare, supravegheate de Autoritate, din perspectiva stabilității financiare, precum și cele mai recente date și informații disponibile privind evoluția piețelor financiare. 

AGENDA EVENIMENTULUI

Cuvânt de deschidere

  • Prof. univ. dr. Nicu MARCU, Președinte Autoritatea de Supraveghere Financiară – „Gestionarea riscurilor, o modalitate continuă de evaluare a stabilității piețelor financiare nebancare”

Keynote Speakers

  • Prof. univ. dr. Daniel ARMEANU, Vicepreședinte Autoritatea de Supraveghere Financiară – „Contextul macroeconomic și financiar la nivel local și internațional. Stabilitatea pieței pensiilor private”
  • Ovidiu PETRU, Vicepreședinte Institutul de Studii Financiare – „Rolul stabilității financiare din perspectiva pregătirii profesionale”
  • Valentin IONESCU, Director Direcția Strategie și Stabilitate Financiară – Autoritatea de Supraveghere Financiară – „Prezentarea principalelor aspecte cuprinse în raportul de stabilitate financiară”

În partea a doua a evenimentului, colectivul de experți care a realizat documentul, coordonat de către domnul Valentin Ionescu, va oferi mai multe detalii cu privire la realizarea Raportului privind stabilitatea piețelor financiare nebancare – semestrul II 2020.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Restart Energy a finalizat două proiecte fotovoltaice pentru compania Com Divers, în valoare totală de peste 300.000 de euro

Armand Domuța, CEO & Founder Restart Energy: „Proiectele fotovoltaice...

Proiecte de tehnologie digitală privind moneda digitală CBDC

| de Elena Dobre, membru al Asociației pentru Studii și Prognoze Economico-Sociale – filiala Dobrogea

Ungaria über alles…

| de Laurențiu Mironescu președintele Ligii Navale Române

Țările în curs de dezvoltare… se dezvoltă

Transformările structurale care au loc în lume, pe multiple...