Asistență profesionistă pentru Mozaik Investments în achiziția unui pachet minoritar de acţiuni la Untold Universe

Date:

Fondul de investiţii Mozaik Investments a beneficiat de asistența asigurată de Casa de avocatură Filip & Company în procesul de achiziţie a unei participații minoritare în societatea care operează grupul Untold, cel mai mare jucător de pe piaţa de entertainment din estul Europei.

Alexandru Bîrsan (foto), partener și coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company: „Este o investiţie frumoasă a clienţilor noştri de la Mozaik, într-un business dezvoltat 100% local și un brand românesc apreciat la nivel global. Așteptăm cu interes ca UNTOLD să continue să crească în noua formulă şi să ajungă una dintre poveştile antreprenoriale de referinţă pentru țara noastră. Cu siguranță sunt pe mâini bune, având în vedere expertiza celor de la Mozaik de a contribui la dezvoltarea unor campioni naţionali și regionali de succes. Ne bucurăm că am avut din nou ocazia să le fim alături și le mulțumim pentru încredere și pentru colaborarea excelentă.” 

Echipa implicată tranzacţie a fost coordonată de Alexandru Bîrsan (partener) și le-a inclus pe Andreea Bănică (senior associate), Rebecca Marina (senior associate) şi Smaranda Văcaru (senior associate).

Filip & Company, caracterizată ca „una din societăţile de avocatură de top din România care furnizează asistenţă de cea mai înaltă calitate în practic toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România”, subliniază că avocații companiei „au avut roluri importante în multe dintre tranzacţiile semnificative de fuziuni & achiziţii din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacţii de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni şi achiziţii complexe, de foarte multe ori, cel puţin una dintre părţi a primit consultanţă juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă, cât și individual”.

Mai multe detalii despre domeniile de expertiză şi echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com

 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea unei cărți-eveniment despre valorificarea bogățiilor naturale, a forței gândirii creative

de Dr. ec. Constantin Boștină.Director General revista ECONOMISTULPreședinte Asociația pentru Studii si...

Eficienta Energetică în viața oamenilor din perspectiva anilor 2050

Într-o lume din ce în ce mai limitată în...