Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat BlackPeak Capital în tranzacția prin care fondul a investit în Verdino Green Foods

Date:

BlackPeak Capital a investit în Verdino Green Foods, lider din industria de alternative vegetale la produsele din carne din Europa Centrală și de Est. Cu o gamă de peste 60 de produse alimentare distribuite în mai mult de 2.000 de magazine din România, Elveția, Olanda, Spania, Macedonia de Nord, Serbia și Marea Britanie, Verdino oferă alternative sustenabile la produsele din carne, pe bază de proteine vegetale.

Nicoleta Gheorghe
Stefan Mantea

În tranzacția prin care BlackPeak Capital a devenit, ca urmare a unei infuzii de capital, asociat în Verdino Green Foods, firma de avocatură Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a asistat fondul de investiții cu o echipă complexă coordonată de Radu Diaconu (Partener Coordonator). Echipa de due diligence a fost condusă de Nicoleta Gheorghe (Managing Associate), în timp ce echipa care s-a ocupat de structurarea tranzacției precum și de redactarea și negocierea documentelor specifice a fost condusă de Ștefan Mantea (Senior Managing Associate). Din echipa de proiect au mai făcut parte Sorina Drăghici (Senior Associate) și Otilia Oglage (Associate). 

 

Dorian Macovei

Ne bucurăm să putem realiza o nouă investiție într-o afacere antreprenorială cu un potențial extraordinar în viitor, alături de o echipă de profesioniști în domeniul juridic, precum echipa de M&A de la Băncilă, Diaconu și Asociații. Am fost impresionat de implicarea și proactivitatea cu care cei doi avocați, Ștefan Mantea și Nicoleta Gheorghe, au abordat acest proiect. Le mulțumesc tuturor pentru că au făcut această tranzacție să se întâmple în cele mai bune condiții”, a declarat Dorian Macovei, Managing Director BlackPeak Capital.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Concursul National Arena Urşilor Junior 2024

Liceeni din intreaga tara au infruntat celebrii ursi din...

PPC blue, noua aplicație pentru telefonul mobil, destinată șoferilor de mașini electrice

PPC Blue, compania din cadrul grupului PPC în România...