Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL, împreună cu EY România, au asistat Revolut Bank în legătură cu lansarea creditului de nevoi personale negarantat pentru consumatorii români

Date:

 

Într-un proiect important pentru piața bancară românească, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL și EY România au asistat Revolut Bank în procesul de lansare a primului său produs de creditare. Revolut, super-aplicația financiară care oferă servicii bancare celor peste 2 milioane de clienți în România, poate acorda, din august 2022, credite de nevoi personale negarantate, cu o sumă maximă de 125.000 lei, în doar câteva minute. 

Aplicația financiară a fost actualizată în conformitate cu reglementările legale în materie pentru a permite într-un mod extrem de facil și rapid parcurgerea tuturor etapelor procesului de creditare (ex. depunerea cererii, semnarea contractului de credit cu ajutorul unei semnături electronice calificate, modificarea datei de rambursare, realizarea de rambursări anticipate).

Echipa de avocați din cadrul Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL a fost coordonată de Radu Diaconu (Partener Coordonator) și Gabriela Neagu (Managing Associate). De asemenea, practica de consultanță a EY România a fost implicată în acest proiect prin Carmen Adamescu (Partener) și Bogdan Picerea (Manager).

„Intrarea pe piața de creditare este un pas firesc pentru Revolut în vederea consolidării poziției sale de instituție bancară pe piața românească. Suntem extrem de bucuroși și onorați de faptul că am putut fi implicați în acest proiect important atât pentru clientul nostru, dar și pentru sistemul financiar din România”, a spus Gabriela Neagu, Managing Associate, Băncilă, Diaconu și Asociații SPRL.

„Din august 2022, creditul de nevoi personale, un produs responsabil oferit de Revolut Bank, a devenit disponibil pentru clienții români, care s-au alăturat astfel celor din Lituania, Polonia și Irlanda. Obiectivul nostru rămâne acela de a pune la dispoziția clienților noștri servicii bancare simple, ușor de folosit și înțeles, cu costuri transparente și competitive. Le mulțumim partenerilor noștri care au contribuit la punerea acestui produs la dispoziția clienților noștri și le suntem recunoscători utilizatorilor Revolut pentru încredere, materializată prin interesul ridicat manifestat și pentru acest produs, încă din primele zile de la lansarea pe piața locală“, a declarat Gabriela Simion, General Manager al subsidiarei Revolut România și Head of Lending.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...

OMNIASIG a plătit daune în baza polițelor de sănătate aproximativ  47 milioane de lei în 2023

OMNIASIG Vienna Insurance Group a plătit pentru cele aproximativ...