Bank Leumi România, finanțare pentru AFI Tech Park  

Date:

AFI Europe România anunţă că a semnat un acord de finanțare de 22 milioane euro cu Bank Leumi România pentru dezvoltarea primei faze a parcului de afaceri AFI Tech Park din București (foto).

După cum informează dezvoltatorii lui, AFI Tech Park se dezvoltă în trei faze şi „oferă 56.000 mp GLA pentru birouri Clasa A, care vizează companii din piețele de FMCG, Automotive, IT&C, BPO și piețe de servicii comune, care doresc să-și îmbunătățească facilitățile într-un nou birou de clasă A. Prima fază a proiectului va fi livrată în Q2 din 2018, oferind 20.000 mp GLA pentru birouri și 2.000 mp de spații comerciale, care includ clubul de fitness <<World Class>> și magazinul <<1 minute>>, care au semnat contracte de închiriere de curând. Proiectul este dezvoltat aproape de centrul orașului, în imediata apropiere a hotelului JW Marriott și a Parlamentului României și va cuprinde două clădiri de birouri P+8 și un turn de birouri de 14 etaje, având peste 5.000 mp de zone verzi”.

David Hay, CEO AFI Europe Romania, subliniază: „AFI Europe România are o relație strategică excelentă și de lungă durată cu băncile, pentru finanțarea proiectelor pe care le inițiem. Ne bucurăm încă o dată că Bank Leumi este partenerul nostru pentru faza 1 în AFI Tech Park, un proiect prin care intenționăm să deschidem o nouă zonă pentru dezvoltarea de birouri în București. Faptul că parcul de business este situat în centrul Bucureștiului și nu la periferiile orașului îi oferă avantajul unic căutat de companiile multinaționale din România”.

AFI Europe a dezvoltat şi gestionează “AFI Cotroceni”, unul din cele mai mari centre comerciale din Europa Centrală şi de Est. A creat de asemenea AFI Ploiești, iar în prezent dezvoltă proiectul AFI Brașov. Proiectate pentru viitorul apropiat sunt un parc de retail la Arad, pe un teren de 80.000 de mp (ancoră, un hypermarket și un magazin tip „DYI”), precum şi un proiect rezidențial în București (sectorul 1, în Bucureștii Noi), AFI City, pe un teren de 148.000 mp.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Abonamentele Netflix bazate pe reclame sunt profitabile

Netflix este incontestabil numărul unu în sectorul divertismentului. Cele...

Consiliul Național al IMM susține orientările politice ale Ursulei von der Leyen

Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din...