Bosch, parteneriat strategic cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca

Date:

Compania Bosch anunţă lansarea în această lună a programului de masterat în domeniul ingineriei electrice „Sisteme și structuri electrice avansate”, în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca. Pe linia parteneriatului strategic mai larg, Centrul de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca va oferi burse de excelență pentru studenţi. Totodată, fabrica Bosch de la Jucu, împreună cu centrul clujean, asigură cadrul pentru proiecte de cercetare şi acces la informații și tehnologii de ultima oră.

Proiectele desfășurate de Bosch în colaborare cu mediul universitar, finanțate din surse proprii, au fost prezentate cu ocazia întâlnirii reprezentanților companiei şi ai Universității Tehnice clujene cu delegația Comisiei pentru dezvoltare regională a Parlamentului European, desfăşurate la Centrul de Inginerie Bosch (foto Bosch). Cu acest prilej, Marco Schwarzmueller, șeful departamentului de dezvoltare de software al Centrului de Inginerie Bosch din Cluj-Napoca, a sublinat: „Considerăm că accesarea fondurilor publice de cercetare de către mediul universitar este un pas important înspre dezvoltarea acestui domeniu în România. Atât studenţii, cât şi companiile din industrie, beneficiază de competenţele pe care participanţii în aceste proiecte de cercetare le dobândesc prin colaborarea cu parteneri internaționali”.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

TikTok actualizează sistemul de evaluare a conturilor

TikTok este o platformă de divertisment susținută de creativitatea,...

Colliers: 2022, cel mai bun an din ultimii 15 pentru piața de investiții din România

Tranzacțiile au depășit 1,25 miliarde de euro, capitalul românesc...

Cum facem posibilă victoria Ucrainei

| de Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene.

Studiu: Oamenii devin mai precauți atunci când fac cumpărături, iar achizițiile spontane devin din ce în ce mai rare

Starcom România lansează cea de-a noua ediție a compendiumului...