Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți

Date:

Bilanţul Bursei locurilor de muncă  pentru absolvenți.organizate de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Ilfov, găzduite de Colegiului Economic „Viilor” din Bucureşti (foto), este de 32 de agenţi economici ofertanţi, 296 de solicitanţi, 4 selectaţi în vederea încadrării. Oferta a cuprins 945 de locuri de muncă: 259 – agent de securitate, 126 – paznic, 60 – zidar,  37 – stivuitor, 32 – încărcător/descărcător, 31 – lucrator comercial etc.

Au fost organizate un punct de informare şi consiliere profesională, un punct de informare cu privire la posibilităţile de reconversie profesională, un atelier pentru instruire în tehnici de căutare a unui loc de muncă (conceperea unui CV european, a unei scrisori de intenție, prezentarea la un interviu), la care au participat 39 de elevi din liceele judeţului Ilfov și 15 persoane private de libertate de la penitenciarul București-Jilava.

La eveniment au fost reprezentate Instituția Prefectului Județului Ilfov, Consiliul Județean Ilfov, Agenția Națională de Ocuparea Forței de Muncă, Consiliul Consultativ  al AJOFM Ilfov.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...