Burse Executive MBA Bucharest

Date:

Manageri și antreprenori cu minimum 5 ani de experiență în business au oportunitatea de a urma programul Executive MBA Bucharest, organizat de WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, cea mai mare universitate europeană de business. Este singurul program cu tripla acreditare: EQUIS, AMBA, AACSB. Cursurile vor începe în noiembrie, anul acesta, durează 16 luni în regim part-time și cuprind 14 module.

Organizatorii au lansat programul de burse (valoare totală, până la 100.000 de euro), care se acordă în ordinea aplicațiilor, pe baza dosarului de înscriere. Dosarul trebuie să conțină un set de documente în limba engleză: cerere de aplicare disponibilă pe www.executiveacademy.at, curriculum vitae, 2 scrisori de recomandare, scrisoare de motivație, copia tradusă și legalizată a diplomei de licență, foaia matricolă cu notele obținute în timpul studiilor universitare, o fotografie digitală recentă, copie a pașaportului. Cei care depun aplicațiile până la 30 iunie 2020 pot beneficia de o reducere de până la 12.000 de euro din valoarea de 35.000 de euro a scolarizarii.

Prof. Phillip C. Nell, director academic al Executive MBA Bucharest: „Obținerea unei diplome de EMBA este o oportunitate unică în viață. Viitorii studenți ai WU Executive Academy se pot aștepta la o experiență dinamică și solicitantă, dar care le va dezvolta abilitățile și maximiza potențialul de a deveni lideri în business. Programul nostru de Executive MBA este în permanență adaptat la cele mai recente și importante tendințe și probleme economice, tehnologice și sociale, fiind conceput special pentru a învăța managerii să facă față provocărilor reale, cu care se confruntă zi de zi în industrii și afaceri foarte solicitante. Datorită structurii part-time, studenții au posibilitatea să aplice în cel mai scurt timp la locul de muncă noile cunoștințe și instrumente de management dobândite la cursuri”.

Adriana Codruța Georgescu, Program Manager Executive MBA Bucharest: „Bursele de studiu reprezintă o oportunitate pe care WU Executive Academy dorește să o ofere managerilor și antreprenorilor cu merite deosebite, cu scopul de a le facilita participarea la un program de educație executivă apreciat la nivel internațional. La rândul lor, beneficiarii burselor aduc valoare adăugată cursurilor noastre prin experiența, pasiunea și motivația de care dau dovadă”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY: programele de transformare au șanse de reușită de 12 ori mai mari prin concentrarea pe factorul uman 

96% dintre programele de transformare ajung în puncte de...

România, cea mai accesibilă țară est-europeană pentru imobiliare

România are cele mai accesibile prețuri la locuințe din...

ANALIZĂ XTB: Pandemia s-a încheiat, dar munca de acasă a rămas. Cum s-a transformat piața și care sunt companiile care profită?

Adevăratul impuls pentru piața software-ului pentru videoconferințe s-a dovedit...