Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București premiază de 25 ani liderii în afaceri!

Date:

De 25 de ani, Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București premiază excelența în toate formele ei! Aduce în lumina reflectoarelor afaceri de succes, fară a uita că în spatele acestora sunt oameni: antreprenori vizionari, manageri consecvenți, echipe creative, implicate și pline de pasiune.

    Topul Firmelor din Bucuresti este singurul clasament al companiilor bucureștene care se supune rigorilor legii și unei metodologii complexe, implementate unitar de sistemul cameral, la nivel național. În stabilirea clasamentelor finale au fost luaţi în calcul indicatori precum: cifra de afaceri netă, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienţa utilizării resurselor umane şi eficienţa utilizării capitalului angajat, calculaţi în baza a 16 elemente extrase din situaţiile financiare depuse de companiila Ministerul Finanţelor Publice şi la Oficiul Naţional al Registrului Comerţului.

Potrivit metodologiei de top, dintre cele 130.653 de firme cu sediul social în Capitală, care au depus bilanţul aferent anului 2017, au îndeplinit criteriile de eligibilitate 41.987 firme, adică 32,1% din total.

Ediția aniversară Topul Firmelor din Bucuresti 2018 premiază firmele clasate pe primele 10 locuri, (1-10), respectiv 6.922 firme din diferite sectoare de activitate: 1384 din industrie, 2379 din servicii, 1973 din comerț, 240 din turism, 387 din cercetare-dezvoltare și high-tech, 144 din agricultură, silvicultură și pescuit și 415 din construcții. Cele 6.922 companii performante însumează un total de cifră de afaceri de aproape 69 mld euro, un profit din exploatare de peste 6 mld euro și 578.060  de salariați.

Firmele clasate în Topul Firmelor din Bucuresti vor fi incluse în Catalogul TOPUL FIRMELOR DIN BUCUREŞTI 2018ediţia a XXV-a.

Gala Topul Firmelor din Bucureşti 2018 va avea loc miercuri, 31 octombrie, la Sala Rondă, Hotel Intercontinental, începând cu ora 18:30, unde trofeele vor fi înmânate în prezența unor personalități de prim-plan din spaţiul economic, academic și diplomatic din România, alături de managerii celor mai performante companii bucureştene şi reprezentanţi ai mass media.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Concursul National Arena Urşilor Junior 2024

Liceeni din intreaga tara au infruntat celebrii ursi din...

PPC blue, noua aplicație pentru telefonul mobil, destinată șoferilor de mașini electrice

PPC Blue, compania din cadrul grupului PPC în România...