Camera de Comerț și Industrie București, la Gala aniversară a Consiliului de Export al României

Date:

Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București (CCIB) a fost reprezentată la nivel de conducere la Gală aniversară prilejuită de împlinirea a 20 ani de la înființarea Consiliului de Export al României (CEXP), prin HG 486 din 01.04.2004.

CCIB subliniază că „au participat reprezentanți atât ai părții publice, cât și ai părții private din CEXP, reprezentanți ai conducerii Guvernului, demnitari ai unor structuri guvernamentale, foști miniștri și copreședinți ai părții publice în CEXP, punându-se în evidență funcționalitatea și longevitatea acestui parteneriat public-privat.

În marja evenimentului Co-Președintele părții private încă de la înființarea acestei structuri, dr. Mihai Ionescu, a înmânat invitaților trofeul nominal aniversar Consiliul de Export al României – 20 ani – Aprilie 2024, pentru contribuția fiecăruia la buna funcționare a CEXP, în mod special pentru promovarea produselor și serviciilor românești pe piețele externe.

Apreciindu-se rolul Camerei București prin participare activă ca invitat permanent la reuniunile lunare ale CEXP, precum și prin găzduirea unor reuniuni ale acestuia la Palatul CCIB, au fost invitați la eveniment și au primit trofeul aniversar Iuliu Stocklosa, președinte, și Mircea Toader, coordonator relații internaționale. 

Mulțumind, președintele Stocklosa a subliniat disponibilitatea CCIB de a organiza împreună cu CEXP cât mai multe evenimente interne și internaționale în folosul mediului de afaceri întrucât «încă de la inaugurare, în 1911, Palatul Camerei de Comerț a fost clubul oamenilor de afaceri din București și nu numai»”. 

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Protejarea expresiei creativității: o incursiune în sfera proprietății intelectuale aplicate cinematografiei

de Bianca Chera, senior associate , Marius Gheldiu, associate–...

Eurobarometru: Situația geopolitică face ca votul la alegerile europene să fie și mai important

Peste opt din zece europeni (81%) consideră că votul...

Crește contrabanda cu țigarete

Piața neagră a țigaretelor crește în martie 2024 până...