Carrefour donează 200.000 euro pentru echipamente medicale

Date:

Carrefour România și Fundația Carrefour susțin Crucea Roșie Română prin donarea a 200.000 euro pentru dotarea cu echipamente medicale a unor spitale din linia întâi recomandate de Ministerul Sănătății: Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase și Pneumoftiziologie „Victor Babeș” Craiova, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase „Victor Babeș” Timișoara. Echipamentele constrau în: soluții dezinfectante, măști, mănuși și combinezoane, protecții pentru încălțăminte și viziere medicale, ochelari de protecție cu aerisire indirectă etc.

Ministrul sănătății, Nelu Tătaru: „Suntem recunoscători întregului mediu de afaceri, care a reacționat cu atât de multă deschidere la nevoile unei țări aflate în stare de urgență. Este un moment crucial, în care toate eforturile ce vin să ne susțină își găsesc ecou într-o mișcare de solidaritate cu impact pozitiv asupra diminuării efectelor acestei crize sanitare”.

Anca Damour, Executive Board Member, Carrefour România: „Suntem într-un punct greu de determinat al combaterii Covid-19 și demersurile noastre, mediu de afaceri și societate civilă, sunt încă departe de a fi încheiate. Rămânem alături de cadrele medicale și le mulțumim pentru responsabilitatea cu care se îngrijesc zi de zi de pacienții aflați în spitale, în carantină sau izolare. Aportul fiecăruia dintre noi este esențial în perioada următoare și fiecare bătălie câștigată este importantă, până la ieșirea cu bine din această criză. Coeziunea între diferitele entități este extrem de necesară în acest moment și este bine să știm că ne putem baza unii pe ceilalți”.

Ioan Silviu Lefter, director general, Crucea Roșie Română: „Crucea Roșie Română este mândră să ducă mai departe eforturile convergente ale partenerilor noștri și să îndeplinească un rol și o responsabilitate atât de mari în aceste vremuri dificile. Suntem recunoscători pentru toată încrederea cu care ne investesc colaboratorii noștri”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...