CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

Date:

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), dl Mihai Daraban, a avut, în data de 20 iune a.c., o întâlnire oficială cu președintele Romanian Board of Trade Toronto (ROMBOT), dl Peter Săndică, în vederea stabilirii unor conexiuni directe pentru mediul de afaceri din România cu antreprenorii canadieni, care să vizeze diferite sectoare de activitate.

ROMBOT este un hub dinamic care activează în zona Toronto și care promovează comerțul bilateral, oferind suport și conexiuni importante pentru mediile de afaceri din România și Canada, în scopul creșterii numărului parteneriatelor economice.

„Împreună cu președintele ROMBOT am reuşit să identificăm zonele de interes pentru antreprenorii din cele doua state, domeniile care pot atrage investiții pentru România, dar și care sunt oportunitățile de afaceri pentru companiile românești care doresc să acceseze piața canadiană. Astfel, am luat în calcul sectorul IT&C, activitățile de import-export, industria lemnului și nu în ultimul rând sectorul energetic. Colaborarea dintre CCIR și ROMBOT va fi concretizată prin organizarea unui forum bilateral România-Canada, la Toronto. Pe această cale, invit companiile românești intersate de piața canadiană să apeleze la serviciile oferite de ROMBOT pentru a primi suport pentru toate activitățile conexe unui astfel de demers”, a declarat președintele CCIR, dl Mihai Daraban.

„Colaborarea dintre CCIR și ROMBOT devine esențială pentru a valorifica potențialul economic și comercial al ambelor țări. Împreună putem deschide noi oportunități de afaceri, putem facilita schimburile comerciale și, de asemenea, putem atrage investiții benefice pentru ambele părți. Este foarte important pentru cele două organizaţii să-și unească forțele pentru a putea construi o punte solidă între comunitățile afaceri, bazată pe încredere, respect reciproc și inovație”, a declarat președintele ROMBOT, dl Peter Săndică.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Rata şomajului în județul Ilfov în iunie 2024

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov...

Fonduri prin platforma Seedblink, pentru elevi din școli și licee

Platforma educațională digitală Spark Generation, din Cluj-Napoca, anunță că...

Împrumut Garanti BBVA Leasing de la BERD, în sprijinul IMM-urilor

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA...