Colecție nouă de suveniruri cu specific regional 

Date:

Compania de cadouri și suveniruri românești Art&Craft Design anunță că „estimează un impact procentual de aproximativ 3% din vânzări în anul 2023, pentru produsele regionale specifice colecției Happy Traveller Romania, lansată recent în magazinele brandului din Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu-Mureș, Iași, Suceava și Bacău și disponibile de asemenea și online.

Colecția Happy Traveller Romania a fost gândită pentru a le crea clienților, turiști, o mai puternică conexiune cu zonele vizitate, produsele regionale fiind diferențiate, datorită peisajului urban ales pentru fiecare zonă. Prin îmbinarea culorilor orașelor cu cele ale naturii, colecția Happy Traveller Romania oferă, pe lângă utilitatea produsului, o viziune modernă și unică a României.

Potențialul real al gamei Happy Traveller Romania urmează să fie atins în câțiva ani, având la bază un concept care a creat o ofertă ce include peste 100 de tipuri de suveniruri autentice și deosebite cu caracter regional, marca Art&Craft, destinate nostalgicilor români sau străini, care își doresc să aibă o amintire a unor locuri cu semnificație personală”.

Mioara Olteanu, fondatoarea Art&Craft Design: „Principalul motiv pentru care un turist își dorește un suvenir este acela de a reface emoția și bucuria pe care le-a trăit în timpul unei vacanțe. În fiecare desen pe care colecția Happy Traveller o aduce în fața clienților, rememorăm imaginea locului, senzația de libertate și relaxare pe care aceștia au trăit-o în vacanță. Mesaje pozitive, culori pastelate și perspective bine alese reconstruiesc momentul călătoriei în sufletul celui care alege un obiect din această gamă. Am ales dintre locurile României, orașele Sibiu, Cluj-Napoca, Târgu Mureș, Iași, Suceava și Bacău, unde se pot achiziționa deja aceste produse, atât pentru notorietatea lor pe harta turistică, cât și pentru că am găsit deschiderea partenerilor spre a adăuga ceva nou în oferta lor.

Încercăm mereu să vedem România ca ansamblu, însă pentru că avem un teritoriu vast, este dificil pentru un turist să străbată toată țara într-o vacanță. Această colecție a orașelor sau regiunilor este dedicată celor care pot identifica o zonă, astfel încât să poată povesti istoria acelui loc prietenilor și familiei. Conexiunea emoțională dintre vizitator și loc este ceea ce noi dorim să transmitem. Suntem într-un parcurs, care a început acum douăzeci de ani și continuă, la fel ca orice călătorie, pas cu pas. Credem că impactul procentual al colecției va fi de 2-3% din vânzări anul acesta, dar potențialul real se va atinge în câțiva ani.”

Colecția Happy Traveller este caracterizată de realizatorii ei ca fiind „într-o continuă expansiune, iar dintre produsele dezvoltate, unele au imagini din orașele cele mai cunoscute și vizitate din România, precum București, Cluj-Napoca sau Sibiu, iar altele conțin simboluri românești. Majoritatea produselor din colecțiile Art&Craft spun povestea României ca țară, iar produsele regionale completează această imagine.

Fie că este vorba de o sacoșă cu vedere panoramică a orașului Cluj, fie de o cană cu un apus deosebit văzut din Sibiu, produsele specifice colecției regionale Happy Traveller Romania vor păstra mereu vie amintirea unei călătorii de neuitat.

Produsele comandate pe www.artandcraft.ro pot fi livrate oriunde în țară, dar și în străinătate. Comenzile din online sunt onorate în cel mult 48 de ore de la plasare, excepție făcând weekend-urile când toate comenzile primite vineri, după ora 15.00, până duminica, intră în procesare luni”.

Art&Craft Design este „o companie lider de piață în zona de cadouri și suveniruri românești, cu o ofertă care pornește de la produsele autentice de artă tradițională și continuă cu mărci proprii cu design românesc. Rețeaua de magazine de suveniruri Art&Craft Design este prezentă în toate aeroporturile internaționale din România prin magazine individuale, dar și prin puncte de distribuţie. Primul magazin Art&Craft a fost deschis în februarie 2003, pe aeroportul Otopeni din Bucureşti. Pe lângă reţeaua de magazine din aeroporturi, Art&Craft se concentrează şi pe segmentul corporate, către care livrează cadouri pentru angajați sau parteneri.

Strategia companiei a vizat extinderea businessului prin deschiderea primei Cafenele pe aeroportul Târgu-Mureş. De asemenea, Art&Craft a deschis un magazin pe aeroportul din Cluj, fiind prima extindere de acest tip din ultimii trei ani.

Colecțiile Art&Craft includ produse fabricate în toată lumea, începând cu plaiurile românești, după concepte ale designerilor români. Obiectele handmade unicat, alese cu grijă de membrii echipe, precum și gusturile delicate – datorate celor mai fine ciocolate, trufe și fursecuri plămădite pe bază de rețete tradiționale din România, transformă afacerea Art&Craft într-o misiune de poveste, cu gândul de a readuce în prim plan cadourile cu ștaif și de a rămâne împreună în timp, conectați la rădăcini, indiferent de schimbările care apar, inevitabil, odată cu modernizarea.

Magazinele și brand corner-urile Art&Craft pot fi găsite pe aeroporturile internaționale din Otopeni, Sibiu, Târgu Mureș, Iasi, Timișoara, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, după zona de control de securitate (în zona duty-free). Produsele Art&Craft pot fi găsite și pe www.artandcraft.ro, cât și pe pagina de Facebook si Instagram RomanianArt&Craft”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate