Compania Animawings ȋşi măreştae flota de avioane

Date:

Animawings, cea mai nouă companie aeriană din România, lansată la ȋnceputul anului trecut, ca parte a Memento Group din care face parte şi touroperatorul Christian Tour, ȋşi măreşte flota de aeronave, lansează curse regulate spre oraşe din Spania, Italia, Danemarca, Finlanda și vrea să adauge serviciul de transfer la/de la aeroport ca opţiune pentru pasageri.Cristian Pandel, proprietarul Memento Group şi acţionar al Animawings, subliniază: „Ȋn contextul mondial actual, o perioadă complexă şi provocatoare prin care trece ȋntreaga industrie a călătoriilor, este clar că o companie aeriană trebuie să se reinventeze şi să se adapteze nevoilor pieţei. Ȋn România este imperios necesară la această oră, prezenţa unui actor serios ȋn aviaţie, cu servicii de calitate. Tocmai din acest motiv ne propunem să poziţionăm brandul Animawings ȋn vârful clasamentului ȋn ceea ce priveşte alegerea pasagerilor, şi aici ne bazăm foarte mult pe experienţa acţionarului şi partenerului nostru Aegean Airlines, companie care ȋn ultimii 10 ani a fost premiată drept cea mai bună companie aeriană regională din Europa, de prestigioasa organizatie Skytrax”.

În 2021, Animawings aduce două aeronave noi ȋn flotă din modelul A320-200 şi intră pe segmentul zborurilor regulate, de linie, păstrând ȋn acelaşi timp o parte importantă din business ȋn zona curselor charter turistice.

Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer la Animawings: „Ȋn prezent ca şi rute operate ȋn regim de zbor regulat avem disponibile curse către Helsinki ȋn Finlanda, Billund ȋn Danemarca, Catania şi Napoli ȋn Italia, Valencia ȋn Spania, urmând să adăugăm alte 3 noi destinaţii pe care le vom anunţa ȋn foarte scurt timp. Aceste rute sunt programate să ȋnceapă operarea din luna iunie 2021. Ȋn acelaşi timp, rămânem unul dintre jucătorii importanţi de pe piaţa locală de chartere turistice. Astfel, operăm pentru cei mai mari touroperatori din România, curse spre destinaţii turistice din Egipt, Turcia, Grecia, Spania, Bulgaria sau Tunisia”.

În parteneriat cu principalii touroperatori din România, Animawings a ȋnceput operarea ȋn premieră de curse charter pe destinaţii long-haul. Tudor Constantinescu oferă detalii: „Prima dintre aceste destinaţii exotice, Zanzibar, s-a bucurat de un mare succes. A doua destinaţie inedită pe care am lansat-o ȋn regim charter este Seychelles, un paradis exotic care până acum era mai puţin accesibil pentru piaţa locală de travel. Totodată, venim ȋn ȋntâmpinarea turiştilor şi pasagerilor şi cu alte rute ȋn premieră către destinaţii turistice deschise ȋn această perioadă – Maroc (Marakech), Croaţia (Dubrovnik) sau Insulele Azore”.

Pentru toamna lui 2021, compania are ȋn plan ȋnceperea operării de curse charter directe spre Thailanda (Phuket şi Krabi) şi Kenya. Cristian Pandel completează: „Pentru aceste zboruri lungi, vom opera cursele cu cele mai noi modele de aeronave A321Neo din flota Aegean Airlines pentru a oferi un confort sporit pasagerilor şi servicii premium la bord”.

În ansamblu, Animawings are planuri de dezvoltare sunt mari şi ambiţioase, detaliate de Cristian Pandel: „Folosim timpul acesta pentru a ne dezvolta capabilităţile necesare unei dezvoltări explozive ȋn momentul ȋn care criza cauzată de pandemie va lua sfârşit. Investim ȋn dezvoltarea proceselor interne, ȋn sistemele IT atât pe partea de distribuţie, unde recent am lansat noua platformă www.animawings.com, care se bazează pe tehnologii moderne, cat şi  a celor de gestiune internă. Inclusiv lucrăm la un proiect de integrare cu Memento Green, divizia de car-sharing a grupului nostru, prin care să includem şi transferul de acasă la aeroport şi retur pentru pasagerii Animawings. Sunt numeroase şantiere ȋn lucru pe care activăm şi ne folosim astfel de acest răgaz pentru a clădi temeinic atingerea scopului final, acela de a deveni cea mai bună companie aeriană românească”.

Memento Group are o cifră de afaceri globală de aproape 195 milioane euro, are sediul central în Amsterdam și operațiuni în România, Grecia, Turcia, Spania, Polonia, Serbia, Republica Moldova şi SUA și se definește prin faptul că „reunește companii cu activități ȋn domeniul turismului –  turoperatori, OTA, servicii de transport, tehnologie specifică turismului și un broker de asigurări. Totodată, ȋncepând cu anul 2019, Memento Group este partenerul oficial ȋn România al TUI Group, cel mai mare grup turistic din lume, dezvoltând rețeaua de agenţii TUI TravelCenter”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate