Compania Wetterbest estimează creșteri ale afacerilor cu 65% pentru prima jumătate a anului 2017

Date:

Compania producătoare de sisteme de acoperişuri din ţiglă metalică, Wetterbest, condusă de omul de afaceri Dragoş Irimescu, estimează că a înregistrat o cifră de afaceri de 70 milioane lei (15,5 milioane euro) în prima jumătate a acestui an, în creştere cu 65% faţă de aceeași perioadă a anului precedent, a anunţat miercuri compania.

„Toate aceste realizări reprezintă confirmarea faptului că am luat cea mai bună decizie prin numirea fiului meu Valeriu în funcţia de director general. (…) În ceea ce mă priveşte, am acum posibilitatea să mă ocup şi mai mult de dezvoltarea strategică a firmei şi să îmi pun în aplicare viziunea conturată în cei peste 20 de ani de experienţă în acest domeniu. Avem planuri foarte mari”, a declarat fondatorul Wetterbest, Dragoş Irimescu.

Compania Wetterbest exportă produse în şapte ţări membre ale Uniunii Europene: Bulgaria, Serbia, Ungaria, Slovacia, Cehia, Belgia şi Franţa, iar pe viitor ţinteşte extinderea vânzărilor şi pe alte pieţe importante, cum ar fi Polonia, Ucraina, Austria şi Germania

Anul trecut, grupul Wetterbest a obţinut o cifră de afaceri de 148 milioane lei şi un profit în valoare de 12 milioane lei, înregistrând o cotă de piaţă de aproximativ 15%.

Principalii concurenţi ai Wetterbest sunt Bilka, Wetterbest, Viking Pruszynski, Lindab, Coiprofil, Ruukki sau Megaprofil.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Lansarea unei noi game de PC-uri Maguay

Compania Maguay, caracterizată drept „cea mai veche companie...

Ziua Silvicultorului, marcată de Romsilva și Asociația Administratorilor de Păduri

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și Asociația...

CCIR și Romanian Board of Trade Toronto susțin parteneriatul economic România-Canada

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

MET România, 15 ani de activitate pe piața locală de energie

Compania MET România, parte a grupului elvețian MET,...