Conferință de educație pentru ştiință la Măgurele

Date:

Pe platforma fizicii de la Măgurele (foto ELI-NP) se va desfășura în perioada 6-8 decembrie 2019 a treia ediție a Conferinței Naționale a Comunității ,,Educație pentru Știință”, eveniment organizat în parteneriat de Universitatea din București, Institutul de Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”, Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizica Pământului, Universitatea „Babeș Bolyai” din Cluj-Napoca, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, Universitatea Maritimă din Constanța. Conferinţa este deschisă cadrelor didactice de ştiinţe din învăţământul preuniversitar primar și secundar (matematică, fizică, chimie, biologie, geografie, informatică, tehnologii), studenților care se pregătesc pentru cariera didactică, universitarilor, cercetătorilor în educaţie, membrilor organizaţiilor care desfăşoară programe educaţionale, decidenţilor, tuturor persoanelor interesate de dezvoltarea unui învăţământ de calitate în domeniul STEM. Vor fi dezbătute aspecte privind educația STEM, carierele viiitorului, practici pedagogice inovative. Vor avea loc sesiuni plenare, ateliere, mese rotunde, prezentări de proiecte și lucrări științifice, vizite la institutele de cercetare de pe platforma Măgurele. Evenimentul se va desfăşura la Biblioteca Națională de Fizică de la Măgurele.

Organizatorii conferinței au lansat apelul de înscriere pentru participanți, fiind așteptați profesorii din mediul preuniversitar, profesori consilieri și profesori universitari. Înscrierea se face în perioada 8-17 noiembrie. prin completarea formularului de înscriere care poate fi accesat la http://cnces.educatiepentrustiinta.ro/ro/inscriere.

Organizatorii anunţă că „pun la dispoziția participanților un număr limitat de burse integrale și parțiale, care constau în sprijin financiar pentru acoperirea cheltuielilor de deplasare, de cazare și de masă. Pentru informații suplimentare privind procesul de selecție și tipul de sprijin financiar pentru care sunt eligibili participanții pot fi consultate informațiile de pe website-ul dedicat conferinței”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...