Construcțiile și provocările schimbărilor climatice, analizate de URBAN-INCERC

Date:

Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare în Construcții, Urbanism și Dezvoltare Teritorială Durabilă URBAN-INCERC anunță că „organizează on-line pe 23 mai 2024 cea de-a XXV-a ediție a conferinței de cercetare în construcții, economia construcțiilor, arhitectură, urbanism și dezvoltare teritorială, având ca temă Construcțiile și provocările schimbărilor climatice. Mai multe detalii despre acest eveniment găsiți în materialul disponibil AICI [C24_Invit_RO1.pdf].

Persoanele interesate să participe la eveniment, fie pentru a prezenta un poster virtual sau o comunicare orală, fie pentru a audia lucrările conferinței, sunt rugate să se înscrie on-line până la data de 10 mai 2024 la
https://docs.google.com/forms/d/1x1lCG451S3kdmogbvdedulrClbelmQlJ2maeuEh2KFc/viewform
Cei care doresc să-și publice rezumatele sau lucrările integrale sunt rugați „să trimită până la data de 3 mai 2024 rezumatul și lucrarea integrală la adresa de e-mail [email protected]; lucrările trimise pentru publicarea în revistele institutului vor putea fi trimise până la data de 17 mai 2024 la aceeași adresă sau direct către reviste. Pentru ca volumele de rezumate și lucrări să poată fi disponibile participanților, nu se vor admite lucrări trimise spre publicare după data-limită, deși participanții înscriși după 3 mai 2024 vor putea susține comunicările”.

De asemenea, organizatorii precizează: „Accesul la lucrările și documentele conferinței este limitat și doar persoanele care s-au înregistrat în timp util vor putea prezenta lucrări. Informații suplimentare privind programul și alte detalii organizatorice vor fi oferite doar celor care au confirmat participarea după data de 17 mai 2024, odată cu finalizarea programului, în funcție de interesul exprimat, și afișate pe pagina Internet a conferinței (http://conf.incd.ro/).

Vă rugăm ca, în măsura posibilităților, să diseminați acest mesaj colegilor sau membrilor din instituția sau organizația dvs., precum și colaboratorilor și altor persoane care ar putea fi interesate. De asemenea, vă rugăm ca eventualele întrebări să le adresați la adresele indicate.”

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Protejarea expresiei creativității: o incursiune în sfera proprietății intelectuale aplicate cinematografiei

de Bianca Chera, senior associate , Marius Gheldiu, associate–...

Eurobarometru: Situația geopolitică face ca votul la alegerile europene să fie și mai important

Peste opt din zece europeni (81%) consideră că votul...

Crește contrabanda cu țigarete

Piața neagră a țigaretelor crește în martie 2024 până...