Consultanţă şi ofertă pentru studii internaţionale

Date:

 

World Education Fair (WEF), organizat de consultantul educațional IntegralEdu, revine cu oferte pentru programe educaţionale în străinătate şi, în egală măsură, cu îndrumări, planuri de lucru şi consultanţă, toate în seria evenimentelor care se desfăşoară în aceste zile la Timișoara – 22 septembrie (Hotel Timisoara), București – 23 și 24 septembrie (Hotel Athenee Palace Hilton), Iași – 25 septembrie (Hotel Internaţional), Galați – 27 septembrie (Hotel Vega), Constanța – 28 septembrie (Hotel Ibis).

Oferta ediţiei actuale, cu deschidere ca întodeauna spre ţări europene şi nord-americane, cuprinde programe de licenţă, master şi MBA, locuri la nivel de liceu şi de şcoală gimnazială, tabere educaţionale. Cererea este în creştere, semnalează Ana Maria Papp, manager al Departamentului universități în străinătate al IntegralEdu, oferind argumente statistice: numărul aplicanților români pentru Marea Britanie a crescut cu 12% anul trecut faţă de 2015, în Olanda, de la 89 de studenți români în 2007, s-a ajuns anul trecut la peste 1600, iar după absolvire 80 % dintre cei care au urmat astfel de programe îşi găsesc joburi în specialitate. Cât priveşte opţiunile pentru tabere internaţionale cu programe educaţionale, în ultimii trei ani se remarcă o creștere cu peste 53% a opţiunilor la nivelul primelor trei clase de liceu (15-17 ani). Cu totul, pe parcursul a nouă ani de activitate la noi, IntegralEdu a consiliat peste 10.000 de tineri interesați de studii în străinătate. Tendința  sesizabilă este de începere a pregătirilor cu doi-patru ani înainte de admitere.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

TikTok actualizează sistemul de evaluare a conturilor

TikTok este o platformă de divertisment susținută de creativitatea,...

Colliers: 2022, cel mai bun an din ultimii 15 pentru piața de investiții din România

Tranzacțiile au depășit 1,25 miliarde de euro, capitalul românesc...

Cum facem posibilă victoria Ucrainei

| de Josep Borrell, Înaltul Reprezentant al Uniunii pentru afaceri externe și politica de securitate și vicepreședinte al Comisiei Europene.

Studiu: Oamenii devin mai precauți atunci când fac cumpărături, iar achizițiile spontane devin din ce în ce mai rare

Starcom România lansează cea de-a noua ediție a compendiumului...