Counsel Group Frankfurt l-a numit pe Alexandru Sgâncă în funcția de Country Manager

Date:

Începând cu luna noiembrie, 2020, Counsel Group Frankfurt, compania cu acționariat româno-german, specializată în furnizarea de servicii și soluții software anunță numirea lui Alexandru Sgâncă în funcția de Country Manager România.

Alexandru Sgâncă are o experiență de peste 12 ani în domeniul software, dobândită în cadrul METRO SYSTEMS România, ultima poziție fiind de Engineering Manager. În ultimii ani, Alexandru a fost responsabil de strategia domeniului de Platform Engineering, coordonând o echipă de 26 de specialiști menită să furnizeze servicii de integrare și de platformă echipelor de dezvoltare și livrare de produse software.  Valoarea pe care aceste servicii o aduc pentru companie se reflectă în eficientizarea timpului de lucru pentru dezvoltatori, în creșterea securității și micșorarea timpului de implementare a produselor software în mediul productiv.  

 “Experiența lui Alex în cadrul unei organizații care a reușit una din dintre cele mai dificile transformări organizaționale și-a dovedit valoarea adăugată foarte rapid și la câteva luni de la preluarea rolului de Integration Business Unit Manager. Counsel Group Frankfurt România l-a nominalizat pe Alex ca următorul Country Manager România. Am încredere în Alex că poate susține organizația în următoarea etapa de creștere, respectând și promovând valorile CGF: încredere, diversitate și sinergie, creștere personală și profesională, grijă față de colegi și față de clienți” susține Mircea-Victor Voiteanu, Managing Partner, CGF.

“Am lucrat cu o mare implicare și plăcere pentru Metro Systems România, sunt foarte determinat să fac același lucru pentru Counsel Group Frankfurt România. Aici mă voi concentra pe îmbunătățirea și consolidarea proceselor interne, pe dezvoltarea unui centru de excelență în integrare și pe extinderea biroului local de la Iași, unde ne dorim o creștere a numărului de angajați, de la 25 la 100, în 2021. Avem o echipă frumoasă și performantă, pornim cu entuziasm în noul an spre îndeplinirea obiectivelor.”, explică Alexandru Sgâncă, Country Manager, CGF.

Anterior, funcția de Country Manager România a fost deținută de către Mircea-Victor Voiteanu, fondatorul român al Counsel Group Frankfurt România, care a preluat rolul de Business Development Executive și se va ocupa de dezvoltarea de new business și extinderea internațională a organizației către Ungaria și Emiratele Arabe Unite.

Despre Counsel Group Frankfurt

Counsel Group Frankfurt este o organizație cu acționariat româno-german, specializată în furnizarea de servicii și soluții software care a avut o dezvoltare rapidă încă din 2018, anul înființării și a ajuns la un număr de 100 de colegi la finalul lunii octombrie, repartizați în birourile din București, Timișoara, Brasov și Iași.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Analiză Storia – orașele și cartierele în care românii găsesc cu ușurință locuri de parcare

Alexandria, Râmnicu Vâlcea și Drobeta-Turnu Severin sunt orașele din...

BCR Leasing oferă clienților microîntreprinderi și PFA acces 100% digital la contractele active de finanțare, direct în ecosistemul George

Banca Comercială Română (BCR) extinde funcționalitățile din platforma digitală...

Prețul aurului, aproape de recordurile istorice: 2.400 de dolari/uncie 

Prețul aurului a crescut de la 1.991 de dolari...