DB Global Technology, centrul de tehnologie al Deutsche Bank din București, anunţă că își majorează capitalul social cu 14,6 milioane euro pentru dezvoltarea în continuare a afacerii.

Detalii ne oferă Marian Popa, CEO al DB Global Technology: „Majorarea de capital este o confirmare a succesului echipei din București, obținut cu un efort admirabil de către colegii noștri. Modelul nostru de business a trecut testul timpului: suntem o echipă matură, așezată, care realizează proiecte în avangarda industriei financiare internaționale. Această majorare de capital arată că la DB Global Technology am atins două dimensiuni complementare: de a crea și de a deveni. Proiectele noastre sunt inovatoare și importante deoarece au impact asupra a milioane de oameni și firme. În același timp oferim șansa fiecărui coleg al nostru să se realizeze profesional și personal. Vom continua investițiile în ceea ce înseamnă un mediu de lucru plăcut: tehnologie, cursuri, ambianță, inițiativă personală, proiecte individuale, activități sociale și de dezvoltare personală. Și suntem gata să primim în acest mediu în continuare elita industriei de IT, cu care sa creștem împreuna pe termen lung”.

La rândul său, Mihai Ionescu, Chief Country Officer Deutsche Bank în România, subliniază: „Creșterea capitalului DB Global Technology reafirmă angajamentul Deutsche Bank pentru România, o economie care a confirmat și depășit estimările noastre inițiale în ceea ce privește potențialul industriei informatice, existența unui flux robust de specialiști pregătiți cât și o calitate superioară a infrastructurii informatice”.

Deutsche Bank îşi reafirmă obiectivul de a fi „lider în domeniul digitalizării și, cu ajutorul tehnologiei, să transforme capacitățile digitale ale băncii în domenii precum produse și servicii bancare, IT, operațiuni și funcții de control”.

DISTRIBUIȚI