Discount la înscriere pentru programul Executive MBA al celei mai mari universități de business din Europa

Date:

Înscrierile la programul de Executive MBA desfașurat la București de WU Executive Academy, parte a Universității de Economie și Afaceri din Viena, cea mai mare universitate de business din Europa, se deschid cu un discount early-bird de 3.000 de euro din costul școlarizării, prin depunerea aplicațiilor până la 31 martie. Cursurile vor începe în noiembrie.

Phillip C. Nell

Prof. Phillip C. Nell, director academic la Executive MBA Bucharest, subliniază: „Ca în fiecare an, începem sesiunea de înscrieri la programul nostru de Executive MBA cu acordarea reducerilor de tip early-bird. Ne dorim să încurajăm cât mai mulți manageri talentați să beneficieze de această oportunitate unică de  dezvoltare profesională, care îi va pregăti pentru a deveni lideri de succes în mediul de business al zilei de mâine. În ciuda perturbărilor cauzate de criza pandemiei, WU Executive Academy garantează viitorilor studenți aceeași experiență educațională de top, printr-o curricula adaptată la contextul actual și un sistem de învățare hibrid, care îmbină cursurile dinamice desfășurate la clasă cu lecțiile online”.   

Programul de Executive MBA organizat de WU Executive Academy în București este în top 3 programe de educație executivă din România, singurul cu triplă acreditare internațională: EQUIS, AMBA, ACSB. Programul este recunoscut și apreciat pentru calitatea profesorilor, aplicabilitatea cursurilor, oportunitățile de networking și pentru cele două rezidențiate internaționale, Austria și SUA.

Programul se desfășoară în regim part-time pe parcursul a 16 luni. Cuprinde 14 module care acoperă noțiuni de management general și leadership global și se încheie cu un proiect final, Capstone Project, care constă în realizarea unui plan de afaceri pentru un proiect antreprenorial. Cursanții vor lucra cu 14 profesori, jumătate dintre aceștia fiind de la Universitatea WU din Viena, iar jumătate, de la universități prestigioase din lume, precum IE Spania, IESE Spania, Frankfurt School of Finance & Management Germania, Carlson School of Management USA.   

Prezent pe piața românească de 15 ani, WU Executive MBA Bucharest numără peste 400 de alumni. Dintre aceștia, aproximativ 70% au înregistrat progrese solide în carieră. Anul trecut, programul s-a bucurat de un număr record de înscrieri: 33 de manageri și antreprenori români și străini, reprezentând cel mai bun rezultat din istoria sa. Media de vârstă a studenților a fost de 37 de ani, iar industriile predominante au fost IT și telecomunicații, energie, transporturi și construcții/inginerie.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Studiu EY România: Comportamentul consumatorului român în perioada sărbătorilor de Paște 2024

Perioada festivă care se apropie aduce, ca în fiecare...

CCIR a semnat un Memorandum de Înțelegere cu Federația Camerelor de Comerț a EAU

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) a...

ENERTOWN: Orașele mici din România au nevoie de un sprijin mai mare în tranziția energetică

Localitățile urbane mici sunt adesea lăsate în afara...