Dogecoin își revine după ce Musk dezamăgește investitorii

Date:

Prețul Dogecoin a crescut luni, după un weekend volatil, când a scăzut în valoare după mult așteptata apariție a lui Elon Musk- CEO-ul TESLA și un fan Doge- la Saturday Night Live.

Apariția din weekend a fost de așteptat să marcheze un moment important pentru Doge, dar între comentariile lui Musk în timpul unui sketch a fost și remarca cum că moneda că a fost „o mare agitație”.

Comentariile au declanșat o vânzare în Doge, care a scăzut la 0,42 dolari la un moment dat, înainte de o reducere cu 25% a valorilor minime pentru a se tranzacționa la 0,53 dolari în această dimineață.

_________________


eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

CCIR solicită urgentarea aderării României la Schengen pentru facilitarea transportului de mărfuri

Președintele Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR),...

Hidroelectrica prelungește Acordul cadru cu Hidroserv

Hidroelectrica a semnat astăzi – 29 Noiembrie 2023, un...