Donații pentru Casa Speranței prin aplicație fintech

Date:

Prin aplicație fintech pot fi făcute de acum şi donații, beneficiară fiind Fundația Hospice Casa Speranței, organizație non-profit care oferă gratuit servicii de îngrijire paliativă, inclusiv pentru copii cu boli incurabile, urmând să deschidă un centru în acest sens la Adunaţii Copăceni. Donațiile se pot face cu aplicația mobilPay Wallet, primul portofel digital din România, prin selectarea secțiunii Donații. Hospice Casa Speranței foloseşte fiecare donație „pentru îngrijirea paliativă a pacienților, prin îngrijire medicală pentru pacient, sprijin social și consiliere psiho-emoțională și spirituală pentru pacient și aparținători”. Pentru donaţii, acest sistem reprezintă o premieră în România. Ca modalitate de funcţionare, iniţiatorii informează că „la finalizarea cu succes a fiecărei plăți de produse sau servicii efectuată cu ultima versiune a aplicației mobilPay Wallet, utilizatorilor li se va propune să continue cu o donație. Aceștia pot seta suma dorită pentru donație, având la dispoziție trei sume fixe: de 5, 15 sau 30 lei, iar tot în aplicație pot alege o dată anume din lună dacă doresc să fie notificați pentru plăți recurente. În acest mod, utilizatorii vor primi lunar o notificare de reamintire în ziua stabilită de ei, putând face donația printr-un singur click, fără a mai introduce toate datele cardului”.  

Antonio Eram, CEO & Founder mobilPay.com, subliniază: „Încă de la lansarea aplicației mobilPay Wallet ne-am dorit să schimbăm mentalități și să inovăm permanent. În premieră în România, utilizatorii noștri se pot implica activ în cauze caritabile, datorită noului serviciu prin care pot face donații direct din aplicație, alături de alte plăți cotidiene. Ne alăturăm crezului HOSPICE Casa Speranței, acela că îngrijirea paliativă este un drept al omului și îi îndemnăm pe toți utilizatorii mobilPay să se alăture acestei cauze, astfel încât împreună să contribuim la schimbarea vieților celor care au cu adevărat nevoie. Este un proiect drag nouă, pe care sperăm să îl creștem frumos pentru a aduce zâmbete acolo unde ele lipsesc”.

Mirela Nemțanu, CEO Hospice Casa Speranței, apreciază că „acest proiect vorbește despre frumusețea binelui și puterea fiecăruia din noi de a ajuta acolo unde este cu adevărat nevoie. Împreună putem face cu adevărat o diferență pentru copiii și adulții afectați de o boală incurabilă, cu prognostic limitat de viață și ne bucurăm că mobilPay Wallet ne susține în demersul nostru de a oferi îngrijire paliativă gratuită, la momentul potrivit, pentru un număr cât mai mare de pacienți”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Concursul National Arena Urşilor Junior 2024

Liceeni din intreaga tara au infruntat celebrii ursi din...

PPC blue, noua aplicație pentru telefonul mobil, destinată șoferilor de mașini electrice

PPC Blue, compania din cadrul grupului PPC în România...