Doraly.ro, desemnat cel mai bun marketplace la Gala E-Commerce

Date:

Doraly.ro, primul marketplace din România cu prețuri flexibile în funcție de cantitatea comandată, a câștigat marele premiu la categoria Supermarket, Mall, Marketplace în competiția GPeC E-Commerce Proficiency, pentru al doilea an consecutiv.

Premiile GPeC răsplătesc afacerile de tip e-commerce aflate în permanentă căutare de soluții inovative pentru a gestiona mai eficient afacerea și pentru a rămâne aproape de clienți.

Juriul ediției actuale, a XVII-a, a fost alcătuit din 32 de specialiști în e-commerce și digital marketing și a auditat timp de 6 luni peste 60 de magazine online, în baza a peste 200 de criterii de evaluare esențiale, care vizează: user experience (ușurința folosirii website-ului de către utilizatori atât pe mobile, cât și pe desktop), aspecte esențiale de marketing online (optimizarea zonelor de promoții din site, cross-sell, up-sell, product bundles, programe de loializare etc.), funcționalitățile website-ului (verificarea tuturor formularelor și a procesului de checkout), search (funcționarea corectă a căutării interne conform bunelor practici internaționale), SEO (indexarea în motoarele de căutare), security (protecția site-ului, a bazelor de date și a informațiilor sensibile despre utilizatori), e-mail marketing (calitatea campaniilor de newsletter), content & social media (calitatea conținutului propriu și prezența în social media), calitatea serviciilor (se evaluează prin comenzi de mystery shopping), aspecte juridice (respectarea legislației în vigoare și a bunelor practici).

Andrei Gheorghe, Chief Marketing Officer: „Doraly.ro a fost încă de la început un challenger și un inovator al pieței de e-commerce din România, fiind primul marketplace din România cu prețuri flexibile în funcție de cantitatea comandată. Ce ne-am propus, am realizat și nu ezităm să țintim din ce în ce mai sus în fiecare an. De asemenea, în 2022 am avut o creștere accelerată a vânzărilor, de aproximativ 250% în perioada Ianuarie-Septembrie, față de aceeași perioada a anului trecut, targetul nostru este ca până la finalul anului 2022 sa depășim 300% creștere față de anul anterior.

Anul trecut am avut ocazia să participăm și să câștigăm pentru prima dată premiul pentru cel mai bun magazin de tip marketplace la competiția GPeC, fapt care ne-a ambiționat să ne dezvoltăm și mai mult și să oferim cea mai bună experiență clienților noștri. Anul acesta, am câștigat pentru a două oară această competiție, lucru care nu poate să fie decât o onoare pentru noi și vrem să notăm că acest premiu nu este doar al echipei doraly.ro, ci și al clienților noștri și al partenerilor de încredere.” 

Doraly Expo Market, înființat în 1993, este caracterizat ca „primul parc comercial angro specializat în produse alimentare și non-alimentare din România. Dezvoltat pe o suprafață de teren de 280.000 de metri pătrați, pe ambele părți ale Șos. București-Urziceni, în Afumați, jud. Ilfov, Doraly dispune de 38 de pavilioane moderne, cu o suprafață totală închiriabilă de cca. 100.000 mp şi aproximativ 4.000 de locuri de parcare, inclusiv subteran. Parcul comercial găzduiește peste 400 de producători, importatori și distribuitori și o gamă variată de peste 550.000 de produse, de la alimente la detergenți și cosmetice, îngrijire personală, decorațiuni, instalații electrice, instalații și obiecte sanitare, electronice și electrocasnice, articole de menaj, jucării, birotică și papetărie”.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

De zece ori, angajator de zece: JTI România

JTI este Top Employer (Angajator de Top) pentru al...

Ce trebuie să faci dacă ai primit o notificare de la ANAF cu privire la veniturile obținute din străinătate?

  Stela Andrei, Partener, Impozit pe venit şi contribuţii sociale,...