EMI International produce și donează porți dezinfectante pentru spitale

Date:

EMI International – companie specializată în soluții integrate de consultanță/proiectare, fabricare, montare, mentenanță/service pentru domeniile de activitate care necesită soluții de închideri (uși) industriale (industrie, comerț, logistică) – a construit și donează 20 de porți dezinfectante pentru spitale din România, exclusiv pe bază de dezinfectant lichid (recomandate, produse omologate de autorități). Prima poartă a fost pusă și testată la spitalul Colțea (foto). Alte porți sunt pregătite pentru a livrare la: spitalul Colentina; spitalul modular pe care Asociația Dăruiește Viață îl construiește în incinta spitalului Elias; mai multe spitale din București și din țară pe care le contruiește Asociația Magic; spitalul din Mioveni; spitalul construit de Auchan și Leroy Merlin pentru pacienții afectați de Covid-19.

Pot fi puse astfel de porți la dispoziția și a altor unități medicale; furnizorul poate fi contactat la adresa: [email protected].

Jerome France, dr. Nicoleta Berbec

Cu o experiență de peste 20 de ani în producția de porți industriale (inclusiv pentru noul sarcofag de la Cernobîl), EMI International  lucrează cu materiale din propria fabrică de la Căteasca, județul Argeș, folosind tehnologii de ultimă generație. Jerome France, CEO al companiei (în stânga imaginii de la spitalul Colțea), vorbește despre declanșarea actualei inițiative de ajutor: „Ideea construirii acestei porți de dezinfectare a venit firesc din interiorul echipei. Un coleg a dat semnalul«am văzut în presă apelul medicilor care au nevoie de porți pentru dezinfectare, ce ne împiedică să le facem?». Am analizat propunerea, o echipă de dezvoltare de produse s-a format și a lucrat intens finalizând un concept în 24 de ore. Am hotărât să fabricăm 20 de porți de dezinfectare pe care să le oferim gratuit spitalelor. Firma noastră are puternice valori umane și altruiste, suntem cu toții bucuroși că putem să dăm o mână de ajutor. Este important ca fiecare să contribuie după posibilități”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Bursele JTI pentru Jurnalisti: lansarea editiei 2024-2025

Urmandu-si traditia, Bursele JTI pentru Jurnalisti lanseaza de Ziua...

FoodIntelForum AQUA Carpatica progresează, profitul avansează, veselia debordează

Cea de-a treia zi a FoodIntelForum AQUA Carpatica 2024 începe și...

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...