Ethereum atinge un record de 4,100 de dolari și continuă să crească

Date:

 Ethereum a atins încă un record în această săptămână după ce prețul a urcat peste noapte la un nou maxim de 4.105 dolari.

Al doilea cel mai mare criptoactiv după capitalizarea de piață are o traiectorie ascendentă de la ultimul său hard fork, în timp ce continuă să-și dovedească argumentele de utilizare. Numărul de DApps (Aplicații descentralizate) continuă să crească pe platformă.

Cererea din partea investitorilor instituționali alimentează această evoluție recentă, întrucât cumpărătorii pe scară largă își diversifică expunerea la această clasă de active emergente, iar ethereumul este următoarea alegere naturală. Moneda are, de asemenea, o valoare mult mai mică decât bitcoin, care se tranzacționează în prezent cu puțin sub 59.000 de dolari după o creștere în weekend.

Valoarea sa unitară mai mică face ca ethereumul să fie atractiv pentru investitorii care doresc să dețină monede întregi, numărul potențialilor investitori care ar putea investi 4.000 de dolari pentru a cumpăra un ethereum fiind net mai mare decât numărul investitorilor care sunt dispuși să cheltuiască 59.000 de dolari pentru a deține un bitcoin.

_________________


eToro a fost fondată în 2007 cu misiunea de a deschide piețele globale pentru ca toți cei interesați să poată tranzacționa și investi într-un mod simplu și transparent. Platforma eToro permite tuturor să investească în activele pe care și le doresc, de la acțiuni la mărfuri până la active cripto. Suntem o comunitate globală cu peste 20 milioane de utilizatori înregistrați care își împărtășesc strategiile de investiții; oricine poate copia tranzacțiile celor care au avut cel mai mult succes. Datorită simplității platformei, utilizatorii pot cumpăra, deține sau vinde active, pot să își monitorizeze portofoliul în timp real, și pot tranzacționa oricând doresc.

Simon Peters
Simon Peters
Simon Peters este analist în domeniul pieței criptoactivelor al platformei de investiții eToro.

Distribuie:

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

eToro înregistrat ca furnizor de servicii pentru active crypto („CASP”) în Cipru 

eToro, platforma de tranzacționare și investiții, a anunțat astăzi...

Topul firmelor din sectorul 3, sub semnul promovării performanței în afaceri

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB),...

SUA – dobânzi ridicate pentru mai mult timp 

de Bogdan Maioreanu Rezerva Federală americană (Fed) nu a majorat...

Combaterea celor mai noi tendințe de fraudă în organizație. Care sunt cele mai expuse procese și cum pot companiile să fie cu un pas...

Material de opinie de Mihail Bucheru, Director, și Emil-Ioan Borza-Dediu,...