Eveniment caritabil la Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti

Date:

Camera de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB) anunță organizarea evenimentului caritabil „Speranță de Crăciun”, adresat deopotrivă comunității de afaceri și publicului larg. Evenimentul are loc miercuri, 20 decembrie, începând cu ora 17.00, în Aula Carol I din sediul istoric al CCIB.

Lansând invitația, organizatorii subliniază: „Seara va fi deschisă cu un concert de colinde susținut de un grup de studenți ai Facultății de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din cadrul Universității Naționale de Știință și Tehnologie Politehnica București. Apoi, cei care vor trece pragul Palatului CCIB se vor bucura de un moment artistic susținut de Trupa Nebotezată a aceleiași instituții de învățământ, precum și de un minirecital al sopranei Angela Stratulat. Programul manifestării va fi completat cu o tombolă, o licitație de obiecte de artă și o degustare de vinuri. Cu acest prilej, oaspeții noștri vor afla informații inedite despre istoria Palatului CCIB, clădire monument istoric de o remarcabilă valoare arhitectonică și istorică.

Evenimentul, inițiat de pictor prof. Valentin Ionescu, este organizat cu sprijinul: Camerei bucureștene, Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism (ANAT) și al firmelor: Scorillo Travel, Deep Art Business Solutions și Love at First Bite și va fi prezentat de Traian Bădulescu, purtător de cuvânt ANAT. 

Fondurile obținute vor fi donate Parohiei Cătanele din județul Dâmbovița, urmând a fi folosite pentru a veni în sprijinul a nouă copii cu posibilități materiale reduse, care provin din familii defavorizate și monoparentale, aflați în grija preotului paroh al bisericii amintite.

Invităm comunitatea de afaceri să ni se alăture în acest demers, acum, în pragul sărbătorilor de iarnă! Sunt binevenite donațiile în bani, dar și în rechizite, îmbrăcăminte și încălțăminte (noi), dulciuri și jucării destinate micilor beneficiari”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

FoodIntelForum Aqua Carpatica, ediția a VII-A : Business pe măsură

FoodIntelForum AQUA Carpatica, ediția a VII-a, debutează la fel...

Business serios, intensitate maximă la FoodIntelForum AQUA Carpatica

Începem ziua a doua a conferinței FoodIntelForum AQUA Carpatica,...

Influencerii înlocuiesc familia și prietenii ca sursă de informare pentru investitori 

În fiecare zi, investitorii individuali caută informații despre diferitele...