Filip & Company, asistență pentru sindicatul de intermediere în emisiunea de obligațiuni către județul Cluj

Date:

 Societatea Filip & Company anunță că „a acordat asistență sindicatului de intermediere format din BT Capital Partners, Alpha Bank și Raiffeisen Bank cu privire la emisiunea de obligațiuni de către Județul Cluj în valoare de 75.680.000 euro, în urma unui plasament privat. Maturitatea împrumutului este de 10 de ani, cu scadență în 2033 și cu o opțiune de răscumpărare anticipată în anul 2029”. 

Olga Niță (foto), partener Filip & Company: „Emisiunea de obligațiuni a Județului Cluj reprezintă atât o nouă etapă în procesul de îndeplinire a obiectivelor emitentului în ce privește proiectele sale de investiții, cât și o dovadă a faptului că finanțarea prin piața de capital este tot mai atractivă pentru o plajă largă de emitenți, investitorii devenind adevărați parteneri ai emitenților – în cazul Județului Cluj fiind vorba de un parteneriat pentru construirea unui viitor mai prosper. Ne bucurăm că am putut fi alături de sindicatul de intermediere, precum și de emitent în acest acest demers și le mulțumim pentru încrederea acordată.” 

Echipa Filip & Company a fost formată în principal din Olga Niță (partener), Roxana Diaconu (senior associate), Mihnea Niculescu (senior associate) și Georgiana Lazăr (associate). Filip & Company subliniază că, în ultimii ani, „s-a implicat cu succes în multe dintre tranzacțiile de referință pe piața de capital din România, atât oferte de acțiuni, cât și obligațiuni, precum și în toate emisiunile de obligațiuni ale statului român pe piețele externe. Avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale Chambers and partners, Legal 500 și IFLR în practica de Piețe de capital atât la nivel de echipă cât și individual”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate