Finanțare de 19 milioane euro pentru Mitiska REIM cu asistență asigurată de PeliPartners

Date:

PeliPartners anunță că, printr-o echipă coordonată de Carmen Peli, partener, secondată de Delia Lepădatu, avocat senior (foto), a asistat compania Mitiska REIM „în finanțarea celui mai nou parc de retail din Pitești prin obținerea unui credit în valoare de 19.000.000 euro acordat de Erste Group Bank AG, în care Banca Comercială Română S.A. a acționat în calitate de agent de garanții.

Împrumutul este destinat finanțării costurilor de dezvoltare asociate finalizării parcului comercial, precum și finanțării ulterioare a companiei după ce proiectul va deveni operațional. 

Implicarea PeliPartners a presupus adaptarea contractului de facilitate de tip LMA prin alinierea acestuia la modelul de afaceri al clientului, asistență pe tot parcursul negocierii documentelor tranzacției și a procesului de finalizare”.

PeliPartners reamintește că „are un parteneriat de succes cu Mitiska REIM, fiind alături de clientul său încă de la intrarea pe piața din România. 

Anterior PeliPartners a asistat Mitiska REIM în refinanțarea portofoliului său de parcuri de retail pentru o valoare totală împrumutată de 123.000.000 euro, precum și în cea mai mare tranzacție imobiliară din 2023 din România și una dintre cele mai mari din ECE – vânzarea celor 25 de parcuri de retail deținute de Mitiska REIM în România către LCP Group, parte a M Core”.

PeliPartners este caracterizată prin faptul că „are o echipă specializată în proiecte complexe care solicită abordări inovative. Avocații PeliPartners au fost implicați în unele dintre cele mai importante proiecte și tranzacții de pe piața românească din ultimii 20 de ani. Echipa adună o bogată experiență în domenii variate, care includ fuziuni și achiziții, finanțări, concurență, infrastructură și concesiuni, energie, drept imobiliar, drept societar și protecția datelor. Mai multe detalii despre PeliPartners se pot găsi pe https://pelipartners.com/”.

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Rata şomajului în județul Ilfov în iunie 2024

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Ilfov...

Fonduri prin platforma Seedblink, pentru elevi din școli și licee

Platforma educațională digitală Spark Generation, din Cluj-Napoca, anunță că...

Împrumut Garanti BBVA Leasing de la BERD, în sprijinul IMM-urilor

Garanti BBVA Leasing, parte a Grupului Garanti BBVA...