Finanțare pentru proiecte antidrog

Date:

Agenția Națională Antidrog (ANA) a lansat apelul pentru propuneri de proiecteîn cadrul Programului de interes național în domeniul prevenirii și asistenței medicale, psihologice și sociale a consumatorilor de droguri pentru perioada 2019-2020, subprogramele:

  • Subprogramului I – Educație nonformală și programe de petrecere a timpului liber adresate populației școlare, ca alternativă la consumul de droguri
  • Subprogramului IV – Dezvoltarea serviciilor mobile de reducere a riscurilor asociate consumului de droguri.

Data limită pentru depunerea propunerilor este 12 martie 2020, ora 15:00. Evaluarea și selecția se fac în perioada 13-25 martie 2020, pe baza Legii nr. 350/2005, cu modificările și completările ulterioare și ale Ordinului MAI nr. 81/2019 privind stabilirea metodologiei de evaluare, selectare și finanțare a proiectelor.Bugetul aprobat pentru anul 2020 este de 500.000 lei.

Instrucţiunile pentru solicitanţi în forma completă se regăsesc, pentru consultare, la Agenția Națională Antidrog, cu sediul în Bd. Unirii nr. 37, bl. A4, parter, sector 3, Bucureşti, şi pe pagina sa de internet,  www.ana.gov.ro, la secţiunea „Programe şi strategii proprii/Programul de interes naţional”.

Susținerea de către ANA a proiectelor antidrog se înscrie în Programul anual pentru acordarea de finanţări nerambursabile, aferent Programului de Interes Național (PIN) în domeniul prevenirii și asistenței medicale, psihologice și sociale a consumatorilor de droguri pentru perioada 2015-2018, cu aplicabilitate până în anul 2020. PIN este publicat în Monitorul Oficial, Partea a VI-a, nr. 24 din 10.02.2020.

Foto: Acțiune antidrog organizată de FICE România la Colegiul Economic „Viilor” din București

Coperta revistei

spot_img

Editorial

spot_img
spot_img

Opinii și analiza

spot_img

Recomandate
Recomandate

Provocările Fiscale în Sectorul Petrolului și Gazelor Naturale din România

de Tănase Stamule decanul Facultății de Administrarea...

Sectorul turistic se așteaptă la un 2024 puternic 

Turismul internațional este așteptat să recupereze în 2024 pe...

HIDROELECTRICA: Barajului Izvorul Muntelui – în perfectă siguranță după seism

În data de 28 martie 2024, în regiunea Moldova,...

Prevenirea fraudei: investiție-cheie pentru succesul businessului

de Denisa Simion (foto), Manager, Consultanță Financiară, Servicii Corporate...